Hiçbir şey yapmadan amiral düşüren Dragon reis bir şeyler yapınca neler düşecek görecekler.@sensey Devrimcilerin sadece fragmanı Amiral lobisine çok kan kaybettiriyor. Bizim lobiye herkes göz kırpıyor şimdiden
Hiçbir şey yapmadan amiral düşüren Dragon reis bir şeyler yapınca neler düşecek görecekler.@sensey Devrimcilerin sadece fragmanı Amiral lobisine çok kan kaybettiriyor. Bizim lobiye herkes göz kırpıyor şimdiden
Hükümet elden gideyeaahHiçbir şey yapmadan amiral düşüren Dragon reis bir şeyler yapınca neler düşecek görecekler.
İnsanların beklentisi demeyelim de henüz daha bu serideki amiralin karşılığını anlamayan kimselerin diyelim. Kizaru'yu Luffy ile savaşmaya bile layık göremiyorlardı, şimdi de mangakanın saçmalaması derler zaten. Onlar en iyi anladığı için Oda onlara sormadan çizmemeli.Bu arada Kizaru adaya gelirken millet zoroyla felan eşleşecek diyordu ya da Sanji ile, Bu adam Luffy ile birebirde 3-4 bölüm Çok yakın gitti ki insanların beklentisi Kizarunun tamamen rezil olmasıydı ona rağmen birebirde nerdeyse berabere bitti. Kizaruya + yazdı bu savaş.
Dragon ile Akainu'nun yolu birleşecek ileride bence.@sensey Devrimcilerin sadece fragmanı Amiral lobisine çok kan kaybettiriyor. Bizim lobiye herkes göz kırpıyor şimdiden
Bilmiyorum tutarsizliklar canımı sıkıyorKaido'yla dövüşürken de Yaşlanıyordu. Bu gücün handikapı bu. Son bölümden bir kopma yok. Luffy son darbeyi vurdu ve Kizaru'yu yere serdi. Luffyse Gear5i fazla kullandığı için tükendi. Lucciye bile açarsan gorosei alır böyle ayağının altına
Kizaru ve Kuzan'ın Garp ve Luffyle hesaplaşmasından sonra olası bir durum. Ama ben bu karşılaşmanın son noktaya kadar gidecek bir karşılaşma olmasını beklemiyorum. Şuan hükümetin asıl taşları ortaya çıkıyorken, Ivankov ve Kuma işleniyor. Devrimcilerin asıl hedefi hükümetin askerleri değil direkt hükümet.Dragon ile Akainu'nun yolu birleşecek ileride bence.
İşin bir de o boyutu vardı, doğru. Onu söyleyen gerçekten meyvenin ruhu olabilir. Bu adamın God Valley’deki görünümünün güncel görünümü ile aynı olması da bu bağlamda bir yerlere oturtulabilir belki. Naruto’da olduğu gibi Outsutsuki şeklinde bir canlı grubu çıkarmadığı sürece sorun olmayacağını düşünüyorum benim açımdan. Yoksa Enel kapaklarındaki uzay canlıları vs dünyaya indi, D’ler bildiğimiz insan ve onları tahtından edenler de bazı insanları ele geçiren de bu canlılar kafası ile chakra meyvesi/şeytan meyvesi gibi bir şeye bağlayacaksa vay ki ne vay.Mantıklı geldi bu dediğin. Uyanışın bir başka formu olabilir. Satürn adaya adım attığında "dünyaya en son ne zaman adım attığımı bile hatırlamıyorum" gibi bir cümle kullanmıştı. Bunu söyleyen meyvenin ruhu olabilir. İkinci bir uyanışı varsa olaylar bambaşka bir boyuta girer.