Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1093 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy çatı savaşında öldü mü ölmedi mi ? ( ciddi sorudur ben anlamadım şahsen )

Sesi duyulmuyor lafı öldüğüne işaret mi . Bunların açıklanması lazım . Teknik olarak Luffynin öldükten sonra Nikanın uyanması muhtemel. Bu meyve ile ilgili netlik kazanmayan şeyler var
Öldüğü bana göre kesin.Kaido gaza gelmişti Luffy ile daha çok dövüşmek istiyordu yenince üzülmüştü.Kaido dövüş konusunda yalan söylemez Oden’e bile ninenin icabına baktığını söylüyor.Kaido’nun öldüğünü söylemesi Law’ın hakisini hissedememesi ve tayfanın hemen şokla inkar moduna geçmesi hepsi toplanınca benim için yeterli kanıttır.Zaten Luffy ölmese meyve açıkça kendini göstermezdi.Enel’in meyvesi gibi hem kendisini hem de sahibini korumak zorunda kaldı.
 
Kimsenin Lucci'den bahsederken Leopar dediğini duymadım forumda. Kaido'ya Ejderha diyen yok. Sengoku'ya Buda diyen yok. Zoro'ya Emma diyen yok. Mihawk'a Kokutou diyen yok. WB'ye Gura Gura diyen yok.

Bence kameti uzattınız.
Çünkü hiçbiri adını ve hareketlerini böylesine radikal değiştirtmedi. Luffy herkesin günahları için öldü kardeşim, yerine Nika doğdu.
 
Şimdi ileri seviye hakilerle yapacakları da g5'e yazacak ona üzülüyorum. G5 geçmeden önce hakinin önemini bi gösterseydi keşke.
 
Samimi değiller reis.

Örnek atıyorum bir ceket düşün, diyorlarki bu ceketi giyen obur olur sonra ceketi biri giymiş sabah akşam yemek yiyor eee ne diyeceksin ?

Burada da meyveyi yiyen şöyle olur diyor eee öyle olmuş.

Yani bu kadar basit bir olay için sabah akşam kafamızı niye şişiriyorsunuz.

Nika'yı beğenen yani g5'i beğenen lastik meyvesinin değişmesini beğenen varsa beğensin ben beğenmiyorum.
Meyveyi yiyen şöyle olur diyorsun ama meyvenin 800 yıldır kendisine uygun birini bulamadığını söylemiyorsun. Luffy en başından bu meyveye uygun biriydi zaten.

Düne kadar Zoro > Luffy falan diyordunuz. ZKK hayalleri kuruyordunuz. Wano ile bunlar da bitti. Şimdi en iyi kurtulma yolu Luffy öldü demek tabi. Gelmiş samimiyet diyorsun. :D

Beğenmeyebilirsin bu arada. Bu dandik modu ben de beğenmiyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık