Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1093 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saçmalığı yemediğim için kabul etmiyorum. Nika yerine Nika dönüşümü yapmış Luffy desem tamam olacak mısın? G5 diyerek kaçmaya çalışıyorsun bu mevzudan çünkü sen de rahatsızsın. Nika bu serinin ölümü oldu.

Luffy'nin başarısı lastik meyvesiyle harikalar yapmaktı. Şans eseri en nadir meyveyi yemek ne zaman başarı oldu? En başından beri herkes biliyor zaten Luffy'nin KK olacağını. Beklediğimiz hayal ettiğimiz başarı hikayesi bu değildi ama.
Luffy'nin başarısı lastik meyvesiyle harikalar yapmaktı falan geçelim onları. Bugün Nika'yı ağzından düşürmeyenler öncesinde hiç sallamıyordu sanki. :D Yorumların amacı belli, kimin yazdığı belli.
 
Şimdi hocam mesela ben Naim Süleymanoğlu meyvesi yesem, uyanış açtığımda çok ağır şeyleri kaldırabilsem uyanış açtığım zaman Naim abi benim yerime mi geçer yoksa ben mi kaldırmış olurum (Gülüşüm hal ve hareketlerim değişmiş) @RedTeroR @Alpamis
Benim için sorun Luffy'nin Nika'nın güçlerine sahip olması değil.

Senin söylediğin şey güçle alakalı.

Sorun Luffy'nin Nika karakterine sahip olması.

Yani gittiği adaya özgürlük ve gülücük getiren özgürlük savaşçısı olması. Karakterini tamamen etkilemiş meyve.
 
Sorun luffye nika denmesi değil ki zaten.Adamlar luffy yok nika var diyor.Sengokuya sen yoksun Buda var mı diyorlardı? Herkes bi değişik hallerde cidden komik.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık