Yav bu adamı 3 senedir takip ediyorum kör topal daha iyi güç seviyesi yorumlar bu adamı geçin siz. Vergoya Garp aldırıyordu bu eşşekŞöyle bir video gördüm youtube'da. Bir izleyelim bakalım.
Yav bu adamı 3 senedir takip ediyorum kör topal daha iyi güç seviyesi yorumlar bu adamı geçin siz. Vergoya Garp aldırıyordu bu eşşekŞöyle bir video gördüm youtube'da. Bir izleyelim bakalım.
Sakazuki Shanks'a az sövmedi, nasıl susuyor reis? Ama biliyordur Shanks'ın ejder olduğunu.Shanksı görünce de dut yemiş bülbüle dönmüştü. Yoksa her şeyin farkında mı
Ama nasıl olur Akainu fanı arkadaşlar Akainu kutsal ejderlere ters çıkış yapabiliyor tüm komutayı eline aldı diyorlardıBazı Kutsal ejderler, Kuma'yı yakalayamadığı için Akainu'ya bağırıyor
reis hesabını @Whitebear D mi çaldıKutsallar Akainu’ya bağrıyor. Baksana tam bir kutsal it hahaha.
Kizaru Luffy için şarjlı saldırı yapıyor. Bu mu Yonko’yla denk dövüşen amiral puhahaha.
Luffy Kizaru’yu kek avuçlar gibi tutmuş zuhahaha.
Bu arada şöyle bir detay vereyim. Kizaru Luffy'i tekmeledikten sonra Vegapunk'ın yanına ışınlanıyor. Luffy o kadar hızlı Gear 5 açıp geliyorki Kizaru daha hiç bir şey yapamıyor. Eğer öyle değil de arada biraz zaman geçiyorsa Kizaru yine köylü bilim adamlarını öldüremedi demektir. @Mihawk
Yüreğine sağlık dostum muhteşem bir yazı olmuş. Çerçeveletip odamın en güzel yerine asmayı düşünüyorum.Kutsallar Akainu’ya bağrıyor. Baksana tam bir kutsal it hahaha.
Kizaru Luffy için şarjlı saldırı yapıyor. Bu mu Yonko’yla denk dövüşen amiral puhahaha.
Luffy Kizaru’yu kek avuçlar gibi tutmuş zuhahaha.
One Piece youtube kitlesi ve OnePiecePowerScaling seriyi öngörüşlerden takip eden elemanlarla dolu. Bir insan nasıl Dof>Dragon savunur ya.Yav bu adamı 3 senedir takip ediyorum kör topal daha iyi güç seviyesi yorumlar bu adamı geçin siz. Vergoya Garp aldırıyordu bu eşşek
@Montana senin anket sayfaları bunlar mı ustaOne Piece youtibe kitlesi ve OnePiecePowerScaling seriyi öngörüşlerden takip eden elemanlarla dolu. Bir insan nasıl Dof>Dragon savunur ya.