Akainu amiralimden Nika’nin diger abisine ve babasina da delik acmasini bekliyorum yakin zamanda
Benim gördüğüm tek yemiş.Aynen, oyuncak kizaru’yu ben de sevdim. Işık falan saçma özellikli.
O şarj oluyor dediği frikikte topa vurmadan önce gerilirsin ya o. Luffy’e koymadan önce şöyle mesafe açmış reis.Kizaru şarj olmak için uzaklaşmış mı? Bu mu la Yonkou seviyeye denk adam. Luffy karşısında enerjisi bitmiş garibimin.
Hız büyük bir güçtür Zoro'cu arkadaşlar yazsın bunu bir tarafa. Çünkü Sanji, Zoro'dan çok çok daha hızlı ve zeki.
Kizaru, Sakazuki, Dragon neredeyse aynı yaşta. Kizaru ve Sakazuki Denizcilere aynı zamanda katıldı. Üçünün teması kaçınılmaz.Bonney dedin de aklıma geldi, Kizaru Bonneyi nereden tanıyor yahu? Bu Dragon eski amiral teorisi gerçek çıkmasın?
Rezil olması için ne gerekiyor? Aramaki Shanks karşısında eman dilendi, sakazuki ve fuji kutsallardan ayar yedi-aramaki keza-, kizaru oyuncak oldu luffy’nin ellerinde. Bir kutsalları sırtlarına almadıkları kaldı, gerçi ileride nika bunların sırtlarına binerek onu da tamamlamış olur.Amiraller daha rezil olmaz. Rezil olmayacak dediğimde de Kaido’dan güçlüdürler kesin demiyorum bu arada. Oda daha çok saygı duyuyor Amirallere.
Bir dakika Kaido'yu Luffynin yendiği biliniyor meyve de biliniyor ona rağmen mi Luffye, Kid ve Law'la eşit ödül verdiler peki...Kizaru: "Kaidou'yu yenen bir adamdan beklenildiği gibi, seninle savaşmak çok zor!!"
bakalım görücezAdam soğukkanlı kalmış g5’e karşı, Kaido gibi kepaze olmazsa büyük artı yazacak.
Işık güçtür dedikten iki saniye sonra luffy tarafından yakalanması çok epik değil miIşık hızlanıyormuymuş ya, benim bildiğim o kadar açılmasına gerek yok fot- pardon Kizaru'nun.
sakazuki iyi birisi dediğin yerde magma gibi patladımAmiraller adına müthiş bir bölüm.
Kizaru:
* G4 Luffy'ye üstünlük kurmuş.
* Kaido'yu yenen birisinden çekinmediğini söylemiş.
* Nika'nın sıfat değiştiren gücünden etkilenmemiş, Kaido etkilenmişti.
Sakazuki:
* Bonney üzülmesin diye babasının seçiminden bahsetmiş, iyi birisi olduğu belli.
* Kuma'yı delmiş ama yok etmemiş.
* Bonney ile konuşmasından ve Kuma'yı yok etmemesinden Dragon ile geçmişi kesinleşti.
Luffy’e ada turu attırıp o sırada Bonney’i falan dövmesi büyük iş. Bu adam İcardi gibi bişey.Bir dakika Kaido'yu Luffynin yendiği biliniyor meyve de biliniyor ona rağmen mi Luffye, Kid ve Law'la eşit ödül verdiler peki...
bakalım görücez