Kizaru: Hız güçtür.
1dk sonra..
Dev Luffye yakalanır.
1dk sonra..
Dev Luffye yakalanır.
Olm ben zaten Kaidou atlama ipi olduğunda amiraller daha beter olacak diyordum, oldu da.Bir bölüm bekle bari de Kizaru da Kaidou gibi her tarafından çizgi gücü efektleri çıkarsın. Luffy Kaidou'la ip atladı la ip, kek gibi tutuyormuş diye dalga geçen kişi sen olmamalısın yahu .
Bonney dedin de aklıma geldi, Kizaru Bonneyi nereden tanıyor yahu? Bu Dragon eski amiral teorisi gerçek çıkmasın?Sakazuki reis Bonney ve Kuma ile yakın gözüküyor. Devrimci ordusundan Dragon'u da tanıyordur.
Bir de amiralcilere ahaber lobisi derler.Kizaru tek yemiş.
Aynen, oyuncak kizaru’yu ben de sevdim. Işık falan saçma özellikli.Amiralcilerin hepsi baya mutlu şu an ama sen bilirsin tabi
Dur bakalım ya kizaru beklediğim gibi çıktı tam da ama akainu mevzusunun hiç alakası yok bununla. Herife azar çekiyorlar fanus kafalılar.Kizaru bekledikleri gibi çıkmayınca devreler yandı. Rotayı Saka'ya çevirdiler. Eski usüle dönüldü
Kizaru bekledikleri gibi çıkmayınca devreler yandı. Rotayı Saka'ya çevirdiler. Eski usüle dönüldü
Adam soğukkanlı kalmış g5’e karşı, Kaido gibi kepaze olmazsa büyük artı yazacak.Kizaru: Hız güçtür.
1dk sonra..
Dev Luffye yakalanır.
Ben yemesini istiyorum.Luffy'nin Kizaru'yu lastik gibi uzatıp ip atlaması... Var bir hayalimiz...