ben kizarudan korkmamıştır diyorumLuffy diyelim ki kizaru'dan korktu. Yahu korkmasının sebebi sabody'de yaşanan travma. E daha çok sinirlenip daha çok dövecek.
ben kizarudan korkmamıştır diyorumLuffy diyelim ki kizaru'dan korktu. Yahu korkmasının sebebi sabody'de yaşanan travma. E daha çok sinirlenip daha çok dövecek.
ne yapmıs olabılır kı? Agır kufurler bıle kalıcı ban gerektırmez dıye bılıyorum. Kotu olmus. Tarafsız yorum yaptıgını gordugum nadır ınsanlardandı.sınırsız çizildi.
kid vs lucci konusunda 1-1 başka üye ile laf atışması yüzünden.ne yapmıs olabılır kı? Agır kufurler bıle kalıcı ban gerektırmez dıye bılıyorum. Kotu olmus. Tarafsız yorum yaptıgını gordugum nadır ınsanlardandı.
ozelden yazdım bakabılır mısınız burayı mesgul etmemıs oluruz.kid vs lucci konusunda 1-1 başka üye ile laf atışması yüzünden.
Akainu istese öldürebilir miydi? Bu nerede geçiyor ben duyduğumu ya da gördüğümü hatırlamıyorum. Hileyle dövüşü kazandığını düşünüyorum. Kendisi gibi bir denizciyi öldürmesi için bir sebebi yok neticede ölüm mücadelesi değildi. Savaşı kazanan amiralliği de kazanır.Akainu'nun bir denizciye karşı savaşında hileye davranacağını sanmıyorum. Ayrıca o savaşın hükümet ve denizci gözetiminde olduğuda bir gerçek. 10 günlük mücadelenin ardından Aokiji sadece kaybetmekle kalmıyor bacağı ve vücudunda kalıcı hasarlar bırakıyor. Akainu'da gördüğümüz tek hasar kulağından ufak bir parçanın gitmesi. Ayrıca savaş için denilenlerden biride Akainu isteseydi Aokiji'yi öldürebilirdi ancak öldürmedi. Hile ile kazanan birinin karşısında kaybetmiş rakibini öldürmemesi garip değil mi ? Güçleri yakın olsada ufak bir farkla Akainu'nun daha güçlü olduğu bariz.
Akainu'nun Aokiji'yi köşeye sıkıştırdığı ama arkadaşı olduğu için bıraktığı mangada geçiyor.Akainu istese öldürebilir miydi? Bu nerede geçiyor ben duyduğumu ya da gördüğümü hatırlamıyorum. Hileyle dövüşü kazandığını düşünüyorum. Kendisi gibi bir denizciyi öldürmesi için bir sebebi yok neticede ölüm mücadelesi değildi. Savaşı kazanan amiralliği de kazanır.
Lucci tek yediği zaman xdTurkcesı ne zaman yayınlanacak
mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimBizim aldığımız kaynak henüz yayınlanmadı.
kizaruya bilgi sizdirarak gorevini yapiyorLucci tek yediği zaman xd