Rakibi güçlendirmeyi sadece kara sakalda gördüm.2 meyve vererek.ben mi yanlış gördüm?Vereli bir 11 - 12 sene falan oluyor.
Rakibi güçlendirmeyi sadece kara sakalda gördüm.2 meyve vererek.ben mi yanlış gördüm?Vereli bir 11 - 12 sene falan oluyor.
Meyve uyanışı yapmaktan bahsetmiyor muyuz?Rakibi güçlendirmeyi sadece kara sakalda gördüm.2 meyve vererek.ben mi yanlış gördüm?
Cahilim o konuda , amirallere ekstra meyve uyanışı mı verildi bu seride?filmlerini ve romanlarını okumadımMeyve uyanışı yapmaktan bahsetmiyor muyuz?
Ya ben Nika'yı yanlış anladım yada Nika'nın rakibi bu saatten yok. Ha ilerde Nika gibi aynı türden başka meyve yiyenler olur ancak o zaman rakip çıkar.lavlari jelibon yapiyorsa, akainu tekrar lav yapsin akainunun basi kel mi her sey lutfinin istedigi gibi olacaksa ne gerek var donanmaya amirale
ama istedigi gibi gidiyor gercektende
Meyve uyanışları meyvelerin son formları dostum. Dof'un etrafını ipe çevirmesi Kata'nın sağdan soldan mochi çıkarması etrafını maniple etmesi vs. Logia uyanışı da hangi elementse artık etrafını o elemente çevirmek, kaplamak olur. Akainu ve Aokiji bunu yapmış zaten Punk Hazard'da. Bu adamların uyanışa sahip olmama ihtimalleri yok.Cahilim o konuda , amirallere ekstra meyve uyanışı mı verildi bu seride?filmlerini ve romanlarını okumadım
adam sivazladi mangayi bakma kimsenin oyle tepki vermemesine herkesin yillardir takip ettigi seri ondan kimse bir sey demiyor.Ya ben Nika'yı yanlış anladım yada Nika'nın rakibi bu saatten yok. Ha ilerde Nika gibi aynı türden başka meyve yiyenler olur ancak o zaman rakip çıkar.
sınırsız çizildi.@SiyahAtes ban mı yedı?
Yeri değil ama evet.@SiyahAtes ban mı yedı?