Bana bir Shanks verin dünyayı yerinden oynatayım.ışık hızında hareket edebilen bir karakterden kaçarak kurtulursa eğer bizimkiler, ardımla gülerim bu duruma. 1100. bölümde elbaf arc'ın başlaması için 10 bölüm içinde kizaru inmeli ya da kizaru'yu durdurabilecek bir karakter gelmeli adaya.
Vallahi Shanks'a gerek yok.Nika, dünyayı top gibi sektirir. İster Kizaru'nun lazeri , ister Akainu'nun lavları. Lavları jelibon kıvamında hüpletirken lazerleri havai fişek yapar.Bana bir Shanks verin dünyayı yerinden oynatayım.
Ben Kuzan'ın daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Akainu'yla yaptıkları mücadele on gün sürüyor. Yani güçleri arasında neredeyse fark olmadığını gösterir.Akainunun Aokijiden güçlü olduğu netleşti bence .
O adada güçlü olan kazandı .
Akainu'nun bir denizciye karşı savaşında hileye davranacağını sanmıyorum. Ayrıca o savaşın hükümet ve denizci gözetiminde olduğuda bir gerçek. 10 günlük mücadelenin ardından Aokiji sadece kaybetmekle kalmıyor bacağı ve vücudunda kalıcı hasarlar bırakıyor. Akainu'da gördüğümüz tek hasar kulağından ufak bir parçanın gitmesi. Ayrıca savaş için denilenlerden biride Akainu isteseydi Aokiji'yi öldürebilirdi ancak öldürmedi. Hile ile kazanan birinin karşısında kaybetmiş rakibini öldürmemesi garip değil mi ? Güçleri yakın olsada ufak bir farkla Akainu'nun daha güçlü olduğu bariz.Ben Kuzan'ın daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Akainu'yla yaptıkları mücadele on gün sürüyor. Yani güçleri arasında neredeyse fark olmadığını gösterir.
Nedense Akainu'nun bir hileye başvurduğunu ve dövüşü öyle kazandığını düşünüyorum. Umarım o dövüşün flashback'ini gösterir de ne olup bittiğini öğreniriz.
lavlari jelibon yapiyorsa, akainu tekrar lav yapsin akainunun basi kel mi her sey lutfinin istedigi gibi olacaksa ne gerek var donanmaya amiraleVallahi Shanks'a gerek yok.Nika, dünyayı top gibi sektirir. İster Kizaru'nun lazeri , ister Akainu'nun lavları. Lavları jelibon kıvamında hüpletirken lazerleri havai fişek yapar.
Zoro:Zoro bölümde hiç konuşmadı. Sonraki bölüm konuşacak. Kizaruyu bir tek luffy hissetmedi herhalde.
Amirallere uyanış vermez.psikopat olsaydı,süpernovaların hepsini ,oracıkta öldürttürdü.shounen bu olmaz öyle şey.one piece i ;8-16 yaş arasına satamazdı.Bir teori okudum kizarunun aslinda rol kestigini tamamen gizli bir psikopat oldugu ve meyvesinin dolayli olarak imu ile ilgili oldugu,imunun ozel ajani oldugu vs yazilmis. Daha uyanisi var. Eger uyanis acmazsa luffynin isi cok zorlasmaz. İsiklari tutup ampule cevirir.
Vereli bir 11 - 12 sene falan oluyor.Amirallere uyanış vermez