Yok zaten birbirlerine denk sayılırlar ama burada açıkca belirtiliyor. Akainu Aokijiyi savaşın sonunda öldürebilirdi ancak öldürmedi merhamet gösterdi. Ben 3 amiralin ( Akainu - Kizaru - Aokiji) aşağı yukarı denk olduğunu düşünüyorum ama burun farkıyla Akainu daha güçlüdür hikayenin gidişatı da bunu gösteriyor. Oda'nın Marinefordda Akainu ile Beyazsakalı eleştirmesi Akainu ile Beyazsakal tümen komutanlarını tek başına savaştırması bir nevi güç gösterisi yaptırması Aokijiyi yenip Filo amirali olması gibi gibi baştan beri bunlarla beraber bize hissettirilen bu. Umarım bize bu savaşı gösterirler Off-panel anlatılan büyük olaylardan gına geldiJinbe burada ikisinin de ağır yaralı olduğunu söylüyor. Yani Sakazuki tek bir kulak yarasıyla kurtulmuş filan değil. Kuzan ayakta bile duramıyordu çünkü ayağını parçalamıştı/eritmişti.
Ben bu dövüşün flashback'ının geleceğini düşünüyorum. Halen Kuzan ile Sakazuki arasında güç farkının olmadığını düşünüyorum. Biri diğerinden gram farkla öndedir ama hangisi öndedir onu göreceğiz.
Bu arada Sakazuki, Kuzan'dan altı yaş büyükmüş. Borsalino'da, Sakazuki'den üç yaş büyükmüş.