Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jinbe burada ikisinin de ağır yaralı olduğunu söylüyor. Yani Sakazuki tek bir kulak yarasıyla kurtulmuş filan değil. Kuzan ayakta bile duramıyordu çünkü ayağını parçalamıştı/eritmişti.

Ben bu dövüşün flashback'ının geleceğini düşünüyorum. Halen Kuzan ile Sakazuki arasında güç farkının olmadığını düşünüyorum. Biri diğerinden gram farkla öndedir ama hangisi öndedir onu göreceğiz.

Bu arada Sakazuki, Kuzan'dan altı yaş büyükmüş. Borsalino'da, Sakazuki'den üç yaş büyükmüş.
Yok zaten birbirlerine denk sayılırlar ama burada açıkca belirtiliyor. Akainu Aokijiyi savaşın sonunda öldürebilirdi ancak öldürmedi merhamet gösterdi. Ben 3 amiralin ( Akainu - Kizaru - Aokiji) aşağı yukarı denk olduğunu düşünüyorum ama burun farkıyla Akainu daha güçlüdür hikayenin gidişatı da bunu gösteriyor. Oda'nın Marinefordda Akainu ile Beyazsakalı eleştirmesi Akainu ile Beyazsakal tümen komutanlarını tek başına savaştırması bir nevi güç gösterisi yaptırması Aokijiyi yenip Filo amirali olması gibi gibi baştan beri bunlarla beraber bize hissettirilen bu. Umarım bize bu savaşı gösterirler Off-panel anlatılan büyük olaylardan gına geldi
 
Akainu - 306
Kizaru - 302
Kuzan - 298
Ishoo - 270
Aramaki - Ishoo ile benzer boyda denilmiş.

@Starrk 'ın dediği gibi az çok boy üzerinden bir güç dengesi veriyor mangaka yakın karakterler arasında.
 
Rakip karakterler arasında olan birşey. Mihawk-Shanks / Zoro-Sanji / King-Queen / Amiraller'de buna dahil edilebilir. Kabul edip etmemen sana kalmış.
Garp Koramiral ve 287 olduğuna göre Kuzan'dan güçsüz olması normal o zaman. Aynı sınıflandırmaya dahil edebiliriz denizci kadrosunda olduğu için. Sentomaru 279 Sengoku da 278. Bilemiyorum tam o hissiyatı vermedi bana bu sıralama.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık