Güvercini mi yollamış ?kizaruya bilgi sizdirarak gorevini yapiyor
Söylediklerinde linç yenilecek bir durum yok.Tek sıkıntı seraphimlerdi onlarıda deniz taşından yapılma balon içerisinde hapsettiler.Güncel durumda denizciler güç olarak gerideler.Dediğin gibi Kizaruyu zorlanmadan bizim 3 lü rahat alır zaten.O kadar gemiyle falan uğraşmayacaklar gibi duruyor.İlk fırsatta kaçmaları en mantıklısı olacaktır.Çer çöp te olsa gemilerde sayıları ciddi oranda denizcilerin.Linç yerim gibi geliyor ama, Kizaru yürek yemiş gibi girdi ama Luffy-Zoro-Sanji üçü bi dalsa, Kizaru ne yapabilir diye düşünüyorum? Hiç.. kaldı ki CP-0 ıskartaya çıktıklarını anlarlarsa eee onlarda güçlü ve haki kullanıyor. Napcak ki? Hadi kapılar açıldı Koramiraller ve 30k girdi diyelim olaylara o zaman belki savaş olur da…
Gemi ile kaçıcaklar, Geppo kullanıcıları( tabi havada Soru gibi hızlı gidemiyorlar) ve Kizaru bi şekilde takip edebilir.
Gelgelelim büyük savaş olmucak bence, sODA amiral gibi büyük isimleri son savaşa saklar bence. Belki bi Luffy ile kafakafaya çarptırır oda hani artık kafa tutabiliyor diye.
Reyis şu spoiler konusunu eklemeden başlık açmayın ya bulmak zulüm oluyor1090 Spoiler Yorum Konusudur
Amiraller zaten en başından beri uyanış yeteneğine sahiplerdi bence. Logia'lar uyanışı açılmış meyveler. Mesela Caribou, Luffy'ye yemek yedirdiği sahnede Kalp Korsanları'na "benim çamur meyvemin saklayabilecekleri sınırsızdır" diyor. Bu sözün üzerine düşündüğün zaman uyanış olsa daha ne yapacak ki sınırsızın sınırsızını diye bir seçenek yoktur.Meyve uyanışları meyvelerin son formları dostum. Dof'un etrafını ipe çevirmesi Kata'nın sağdan soldan mochi çıkarması etrafını maniple etmesi vs. Logia uyanışı da hangi elementse artık etrafını o elemente çevirmek, kaplamak olur. Akainu ve Aokiji bunu yapmış zaten Punk Hazard'da. Bu adamların uyanışa sahip olmama ihtimalleri yok.
Teknik olarak bir ölüm mücadelesi olmasa bile karşıdakini öldürmemek bir kural değildi. Yenen Filo Amirali olacaktı. Öldürsede olacaktı yensede. 2 büyük denizci gücünün tüm gücüyle birbirine saldırdığı bir savaşta ölümde olabilirdi. Burada belirtiliyor Akainu istese öldürebilirdi ancak öldürmedi merhamet gösterdi. Bunun devamında Aokiji denizciliği bıraktı. Velhasıl mangada geçiyor zaten bu konuştuklarımız açık bir şekilde.Akainu istese öldürebilir miydi? Bu nerede geçiyor ben duyduğumu ya da gördüğümü hatırlamıyorum. Hileyle dövüşü kazandığını düşünüyorum. Kendisi gibi bir denizciyi öldürmesi için bir sebebi yok neticede ölüm mücadelesi değildi. Savaşı kazanan amiralliği de kazanır.
Jinbe burada ikisinin de ağır yaralı olduğunu söylüyor. Yani Sakazuki tek bir kulak yarasıyla kurtulmuş filan değil. Kuzan ayakta bile duramıyordu çünkü ayağını parçalamıştı/eritmişti.Teknik olarak bir ölüm mücadelesi olmasa bile karşıdakini öldürmemek bir kural değildi. Yenen Filo Amirali olacaktı. Öldürsede olacaktı yensede. 2 büyük denizci gücünün tüm gücüyle birbirine saldırdığı bir savaşta ölümde olabilirdi. Burada belirtiliyor Akainu istese öldürebilirdi ancak öldürmedi merhamet gösterdi. Bunun devamında Aokiji denizciliği bıraktı. Velhasıl mangada geçiyor zaten bu konuştuklarımız açık bir şekilde.