Kaiodo o adada terör estirir herkesin içinden geçerdi. Aokiji falan da karşı koyamazdı. Kimse Kaido'yu bu şekilde yenemezdi. Adam nelere dayandı. Orada uçurması gereken ada da yok.
Meyve isteseydi en kralını verirlerdi, gücün yetmiyorsa meyvem yok (kol bozuk) diye ağlamayacaksın.Di mi Garp'ın da adayı havada tutmasını sağlayacak beleş bir Mistik Ejder Zoanı vardı.
İnşallah şakadır Shiryu kılıçla Kaido'nun ameliyatlı yerine saplasa, Odeni hatırlayıp komaya girer.Kaido bu adadaki herkesi öldürürdü Kuzan dahil.
İstememiş. Meyve gücü ile ada kaldırıyor diye Garp'a karşı övülüyor.Meyve isteseydi en kralını verirlerdi, gücün yetmiyorsa meyvem yok (kol bozuk) diye ağlamayacaksın.
Nika meyve mi bildiğin tanrı seviyesi. Ölsen bile öldürmüyor.İstememiş. Meyve gücü ile ada kaldırıyor diye Garp'a karşı övülüyor.
O zaman bomboş konuşup da Nika Nika diye ağlamayacaklar burada.
Ağlamaklı biri gördüm sanki.Nika meyve mi bildiğin tanrı seviyesi. Ölsen bile öldürmüyor.
Senin izlediğin Kaidou 59 yaşında, Garp o yaşındayken Roger'la kafa kafaya gidiyordu. Bunu da hesaba kattın mı?Kaiodo o adada terör estirir herkesin içinden geçerdi. Aokiji falan da karşı koyamazdı. Kimse Kaido'yu bu şekilde yenemezdi. Adam nelere dayandı. Orada uçurması gereken ada da yok.
Roger mütevazı davranıyor diyebiliriz.Ben 14 yıldır bu sitedeyim. Benim kadar burada olan başkaları da var. Bizim site kadar günübirlikçinin olduğu başka bir yer yoktur. Antalya ve Mersin'de bile bulamazsınız bu kadarını.
Bugün burada Garp gömmek için Beyazbıyık öven adamlar, Wano zamanı Beyazbıyık gidip de Oden'in intikamını almadı diye onu yerden yere vuruyor, "iki tane denizci gemisinden kaçıyor" diye dalga geçiyordu.
Bu forumun en sevmediğim yanı her zaman bu olmuştur. Şakasına takılmak bir yana karakterlerin hakkının verilmemesi kadar saçma bir şey olamaz. Bunu sadece Garp için söylemiyorum, genel olarak böyle bir düşünce yapısı oluşmuş burada. Mesela burada Garp'a laf edenlerin neredeyse tamamı ya Ace ya da Garp'la karşıtlığı olan bir karakterin fanıdır. Eğer Garp savaşta Ace'i kurtarmış ya da o karakterler Garp'la iyi ilişkiler içinde olsaydı şimdi Garp'ı herkesten çok bu kişiler savunuyor olurdu.
Garp üzerinden gidelim, adadaki olaylar yüzünden bir sürü laf ediliyor, fakat çoğu kişi tarafından serinin en güçlü adamı olarak kabul edilen Roger kendi ağzıyla Garp'ın kendisine denk güçte olduğunu söylüyor ve bu ölçü alınmıyor. Bunu Garp dese kendini övüyor deriz de, direkt rakibi söylüyor. Roger yalancı mı diyelim şimdi bu durumda? Karakterin yaşlı hali güçten düşmüş dense neyse, üstüne eski halinin de güçsüz olduğu söyleniyor. Nereden baksan tutarsızlık nereden baksan ahmakça.
Bu basmakalıp düşünce yapısı yüzünden doğru düzgün tartışılmıyor bile. Üzücü gerçekten.