Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp tek başına fazlasıyla ortalığı dağıttı. Koby denen elemanın toyluğu nedeniyle kılıcı yedi ve yere düştü. Spoiler'a göre de eski amiralin ikinci darbesiyle de attaya gitmiş. Ama forumun guzide genç üyeleri "Vay efendim garp nasıl yenilir" diye yangın yapıyor. Ya ne olacadı?
Yonkou tayfası + eski amiralle kapışıyor Garp. Yenilmeyecek mi sanmıştınız gerçekten?

Eğer tek adamın herkesi kırıp döktüğü birşey istiyorsanız "One Punch Man" adında seri var tam sizlik. Bırakın da önce sayı çıksın.
İstisnasız her sayı da gömecek birşeyler buluyorsunuz. Gerçi sizde haklısınız Gear 5 olayını beğenmedi diye siteyi kapatmayı düşünen adminin olduğu yerde üyelerinin böyle olması gayet normal. Ne çıkarsa çıksın zaten sizi tatmin etmeyecekti. Bırakın Allah aşkına
Yenilmesinden değil hakkının verilmemesi ve bu kadar özensiz şekilde aradan çıkartılmasından tiksiniyor insanlar. G5 Op'un gördüğü en büyük rezilliklerden biridir. Bunca yılın ardından böyle bir hüsranla karşılaşınca insan abartılı tepkiler verebiliyor. Çok takılmamak lazım.
 
Bazı arkadaşlar Garp herkese daldı işte yeterince iyi savaştı diyor ama şuan çoğu kişinin tepkisi Garp’ın gücü değil 3 bölümde harcanması.Garp’ın harcanmasında ben bir sorun görmüyorum ama bu daha iyi ve uzun bir sezonda yapılabilirdi.Marineford sezonundaki savaşa benzer bir savaşta harcayabilirdi veya savaş başlangıcında harcayabilirdi ancak Oda 3 bölüm süren kısa bir sezonda Garp gibi bir efsaneyi harcaması serisine olan Saygısızlığı çok güzel gösterdi.
 
Yaşlı Garp, buggy( odanın) nin kuzan dengi Amiraller için biçtiği ödülle aynı ödüle sahipti. Yenilmesi normal, Garp yerine rayleigh in olduğunu hayal edin, daha az performans gösterecekti demek ki.
 
Ben yenilmesini sorun etmiyorum zaten. Daha önce de dedim Garp'ın karşısındaki adamlar çol çocuk değil. Fakat yazılan senaryo Garp gibi bir karakter için çok yavan kaldı.
Oda yazarlık konusunda a'dan z'ye düsus içinde ama en azından garp konusunda biraz kalemine ağırlık vermeliydi. Seriyi böyle yazdığı için maalesef böyle kabullenmek zorundayız. Karakter olarak garptaki lackalik ve laubalilik aslında odadan geliyor odanın karakteri garpa sirayet edince boyle bir sonradan değişmiş "garp" denilen ürün ortaya çıkıyor. Ben garpin böyle olacağını hissettim çünkü karakter bunu bana hissettirdi odanın kaleminden sonradan.
 
Şimdi bu spo doğruysa eğer donduğunda buzu kıran Dof >Garp diyebilir miyiz peki? @Millennium Wizard @Sodex
Sahneyi görelim bakarız.😗
@Millennium Wizard
O konunun zamanı gelmedi mi ?

O konu = Shiki vs Garp 1v1 xD
Garp prensipleri gereği 1 vs 1 atmıyor ya 1 vs 2 yada 2 vs 1 atıyor.Dağda antrenman yapmadan 1 vs 1 olaylarına girmediği için önce 8 dağın analizi konusunu açmak lazım. :D
 
ace'i kurtaramadım, luffy'i kurtarırım oyunu yapan bir oda var. hikayenin sonunda kuzan'ın mavi sülünü luffy'e yardım edip, garp ile olan hikayenin öncesini anlatacaktır. bu hikayenin severus snape kıvamı kuzanda var.

bölüm spoiler açısından gayet kötü ama şaşırtıcı da değil en azından merakla bekliyoruz. saygımız kalmasa bile sevgimiz geçmişin hatrına devam uzun yıllardır..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık