Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis varsın bizi yanıltsın ama bir sonuca bağlasın razıyız. Yok arkadaş herif bildiğin kurguya bile siluet koydu. "Akıbeti bilinmiyor" ne ya 1088. bölümdeyiz :(
Editör : Oda-san Garpı ne yapacağız
E.oda : oğlum başlarım Garpuna 2 bölüm çizdim daha ne , yok et
Editör : nasıl yok edelim
E.oda : yok oldu de ne bileyim salla bir şey, Chopper çizmem lazım beni neyle oyalıyorsun .
 
Son düzenleme:
Koca yürekli Kuzan kaptanı gelene kadar bayatlayıp kokmasın diye balonu donduruyor ki Teach kaptanım gelince çiğ çiğ yesin.Garp'a yakışan son budur.Kimi yiğitler vardır tayfasında ki manevi evladı için ölüme gider ayakta ölür,kimi moruklar vardır torunu torbası süzgeç niyetine delinirken mısırını alır kolasını içerek izler ölürken de böyle arı kovanında dondurulup kurbanlık eti gibi derin dondurucuya atılıp ara sıra çıkarılıp parça parça yenir.
 
luffy'nin balikadam adasinda yaptigi gibi h.haki kullansaydiya garp. Birçoguyla belki ugrasmak zorunda kalmazdi. Dof bile g5'a karsi kullanmisti.
 
Şu hikayeyi hala anlatmaya devam mı ediyonuz hacı. Kizaru, Aokiji WB yüzünden terlemedi bile. Bir dünya adam dizildi diyonuz bunladan hiçbiri WB ile savaşmadı bile. Bir dev tekledi bir de denizci erleriyle karşılaştı diye yapmadığınız övgü kalmadı.

Tonla müttefik yardıma geldi. Sonra da serinin ana karakteri yanında bir sürü adamla yardıma geldi. Ona rağmen Ace'i kurtaramadı. Ace gözü önünde öldü. Öldürene bir şey yapamadı. Aksine ölümcül yara aldı. Tüm bunlara sebep olan kişi çıktı karşısına ona da bir şey yapamadı.
Evet 2 amiral el ele tutuşup kutu kutu pense oynadı savaşta WB'de seksek oynuyordu köşede :D Terleme yazdığını görünce güldüm kusura bakma anılar canlandı :D 3 amiralle savaşmak kolay bir şey mi Alpa. Arada çöplerle falan uğraştı adam. Hastalığı vurup durmasa Akainu bu kadar performans gösterebilecek miydi? Geleceğin filo amiralini delik gövdeyle yarım suratla haşat etti adam. Garp övmek için WB kötülemene gerek yok. BB'nin tüm adamları Kuzan etmiyor yahu Kuzan kaç tane vurdu Garp'a ? Garp güçsüz değil yaşlı ve yazar mağduru.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık