@carpe d. em bize mi çalışıyon olum bu ne işGeçenlerde de birisi WB'nin resmini atıp gömmeye çalışmıştı, adamın resminin altında ''Dünya'nın en güçlü adamı'' yazıyordu. Aklıma o geldi. Gene Carpe olabilir.
@carpe d. em bize mi çalışıyon olum bu ne işGeçenlerde de birisi WB'nin resmini atıp gömmeye çalışmıştı, adamın resminin altında ''Dünya'nın en güçlü adamı'' yazıyordu. Aklıma o geldi. Gene Carpe olabilir.
Garp için planları daha belli değil. Ben WB güzellemelerinin abartıldığını düşünüyorum. 3 Amiral ile savaşmış gibi konuşuluyor. Oysa içlerinden ikisi terlemedi bile WB'ye karşı. Bir tanesi de ölümüne sebep oldu.Ace neden öldü herkes biliyor,Beyazsakalın ne kadar kişiye meydan okudugunu da,savaşın ortasında kalp krizi geçirdiğini de.
Garp bile denizlerin efendisini kızdırdık diyordu.
Sengoku zaten full panikti savaş boyunca.
En güçlü dediğin Rogerla evreni ikiye bölecek haki çarpışması yapıyor adam.
Senin Garp ne yapmış ? Bir flashback bile çizmiyor Oda xd
Ne çeşit bir parti kurdunuz da uydurup uydurup inanıyorsunuz laGeçenlerde de birisi WB'nin resmini atıp gömmeye çalışmıştı, adamın resminin altında ''Dünya'nın en güçlü adamı'' yazıyordu. Aklıma o geldi. Gene Carpe olabilir.
Feat olarak serinin en iyileri Kaido ve Shanks şuanda.Garp için planları daha belli değil. Ben WB güzellemelerinin abartıldığını düşünüyorum. 3 Amiral ile savaşmış gibi konuşuluyor. Oysa içlerinden ikisi terlemedi bile WB'ye karşı. Bir tanesi de ölümüne sebep oldu.
Luffy'nin Kaido'yu teklemesinden sonra Luffy şu an.Feat olarak serinin en iyileri Kaido ve Shanksta şuanda.
Shanksa yaptığı yatırımı kendi hayatına yapmadı Bay Oda.Feat olarak serinin en iyileri Kaido ve Shanksta şuanda.
Sana her daim söylüyorum bir konuda niyetin varsa da bekle yazma, sen yazınca tersi oluyor.Garp için planları daha belli değil. Ben WB güzellemelerinin abartıldığını düşünüyorum. 3 Amiral ile savaşmış gibi konuşuluyor. Oysa içlerinden ikisi terlemedi bile WB'ye karşı. Bir tanesi de ölümüne sebep oldu.