Hasırşapka alan kalkanı olmayacak burada. Çoğuna tek atar zaten.Gitsin önce bir kinnemonu hatta at kadını falan öldürsün sonrasına bakarız
Hasırşapka alan kalkanı olmayacak burada. Çoğuna tek atar zaten.Gitsin önce bir kinnemonu hatta at kadını falan öldürsün sonrasına bakarız
Sonunda sen de hasırın gölgesine sığındın demekHasırşapka alan kalkanı olmayacak burada. Çoğuna tek atar zaten.
Kuzan başa baş kapışır ama o da sonunda düşer.kaido olsa çoktan yok etmişti burayı onun ağlak sarhoş modu varya o modda sake içiyordu reis. kaido da bunlarda kendine yonkou tayfası diyor biri eski amiral güçlerini hissedince hayal kırıklığına uğrardı nikamızı anardı lordumm kaido samaaaa
Çizildiden kastım zihinlerimizde oluşturuldu. Tarih boyunca birbiri ile mücadele ettiler birisi denizcilerin kahramanı amiralliği defalarca reddetmiş bir diğeri ise korsanlar kralı. İkisi de aynı dönem de kendi kulvarında zirve isimlerdi. Denk görmenin neresi yanlış?Nerde denk çizildi Garpla roger?
Tama ve kinemonu öldüremedikten sonra bu söylediğin zor ama hepsini yenerdi o kesin.Kaido bu adadaki herkesi öldürürdü Kuzan dahil.
Avatarımdaki ifadeyle gerçek spoilerın düşmesini bekliyorum halaİşte böyle ortam boş kalacak yoksa devam edin @Dattebayo..! @Tyr @II. Invictus kardeşlerim ortada üzülecek bir şey yok canınızı sıkmayın.
En saçma olay diye konu açmak lazımOda'nın ne mal olduğunu bilen okuyucular: Garp burada düser... çünkü artık seride denge yok... Oda paralellik seven bir lavuk... Garp burada Coby'e el vermek için... Wb gibi düşer. Oda için önemli olan kafasındaki hikaye... mantık önemli değil.
Garp severler: Ahahahaha... Garp hepsini tokatlar... Garp haterlerı patlayacakkk...!
1088.bölüm ile beraber haklı çıkmanın guruyla ben ve benim gibiler:
Sksksksksk