Luffy>Kaido reyiz. Çekti emaneti tek attı adam.Yanlış anlaşılma olmasın.Kaido=>Nika>Wb>Roger=Garp oluyor denklem.
Luffy>Kaido reyiz. Çekti emaneti tek attı adam.Yanlış anlaşılma olmasın.Kaido=>Nika>Wb>Roger=Garp oluyor denklem.
Kizaru'dan sektirip Saturn'e tek atması yok mu?Luffy>Kaido reyiz. Çekti emaneti tek attı adam.
Kılıçkoklar mısın sen Alpam, tek attı ne ya?Luffy>Kaido reyiz. Çekti emaneti tek attı adam.
Kaido kafasıyla tankladı saldırıyı, 1 vs 1 temizde zor olur nika'nın yenmesi.Luffy>Kaido reyiz. Çekti emaneti tek attı adam.
Hem oda'nın ne mal olduğunu bilen hem de garp seven okuyucular(ben): garp babam... oda düşürür bu arcta %100. seriyi tasarlama sekli böyle.Oda'nın ne mal olduğunu bilen okuyucular: Garp burada düser... çünkü artık seride denge yok... Oda paralellik seven bir lavuk... Garp burada Coby'e el vermek için... Wb gibi düşer. Oda için önemli olan kafasındaki hikaye... mantık önemli değil.
Garp severler: Ahahahaha... Garp hepsini tokatlar... Garp haterlerı patlayacakkk...!
1088.bölüm ile beraber haklı çıkmanın guruyla ben ve benim gibiler:
Sksksksksk