Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi benim yorumlardan anladığım kadarıyla Garp neden kaybetti deniliyor da kaybettiği kişi eski amiral (Klasik üçlü hee ve hani filo amirali olması gereken kişi önceki filo amiraline göre) ek olarak Magellan ile denk tutulmuş birisi ve diğer birkaç tane yonko titan kaptanı olan kişiler.

80 yaşındaki adam neden kaybetti? Kazansaydı nasıl derdim ben.

Tek sorun bunların oldu bittiye gelmesi. Bu da Garp'a değil Oda'ya yazar. Garp oraya görevini tamamlamaya gitti mesele çocuğu kurtarıp kurtaramaması sadece.

Keza Garp yanına sengoku ve Tsuru'yu almış olsa bu adadan sağlam çıkabilirlerdi. Yanındakiler tırtovski bunu kabul etmekte fayda var.
 
Oda'nın ne mal olduğunu bilen okuyucular: Garp burada düser... çünkü artık seride denge yok... Oda paralellik seven bir lavuk... Garp burada Coby'e el vermek için... Wb gibi düşer. Oda için önemli olan kafasındaki hikaye... mantık önemli değil.

Garp severler: Ahahahaha... Garp hepsini tokatlar... Garp haterlerı patlayacakkk...!

1088.bölüm ile beraber haklı çıkmanın guruyla ben ve benim gibiler:

Sksksksksk
Hem oda'nın ne mal olduğunu bilen hem de garp seven okuyucular(ben): garp babam... oda düşürür bu arcta %100. seriyi tasarlama sekli böyle.
 
Kayboldu şu şekilde olabilir, aokiji buzdan bir garp kopyası yaptı
Moriah ta asıl bedeni gölgeleri kullanarak kaçırdı. Karasakal tayfası kopmle salak zaten anlamaz.
 
Eğer Garp Aokiji’nin bu do durmasından kaçamıyorsa demek ki Doflamingo da buzu haki ile değil ip güçleri ile kırdı. (Adam iple dünyaları yapınca bunu yapabilmesi de çok beklenmedik değil)
 
Oda ne çizdiğini biliyor mu acaba. Böyle saçma sapan hikaye mi olur, sen roger ile denk olan adama yaptığı tarifeye bak o zaman kahraman demeyeceksin normalde hepsinin içinden geçmesi lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık