Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buradaki mesele senaryo gereği bazı şeylerin olduğunu kabul etmek değil . Tipik E.oda aklına geleni yazıp çiziyor . Bugün ak dediğine yarın kara der bu adam . Bunu hepimiz zaten biliyoruz.

Mesele Garpın aradan çıkarılışı .

Bakın 3 bölümü okumadan dış ses ile bize aktarımının yapılması şöyle oluyor ‘ denizci kahramanı Garp arıkovanı adasına Kobyi kurtarmak için gitti , ancak BB korsanlarının 5 tümeni adadaydı ve Garpa ne olduğu bilinmiyor ‘

Biz bunu okusak şunu derdik ‘ kesin bir şey var bu işte , Garp yenilmemiş bilerek yakalanmıştır, tanrı vadisinin kahramanı Teachin olmadığı adada kaybetmez ,oradan Kobyi alıp uzaklaşmıştır vb ‘

Ama okuduk arkadaşlar .

3 bölüm okuduk . Garp sahneye hızlı giriş yaptı , sonrasında Shiryu tarafından bıçaklandı ve bu bölüm Kuzan tarafından ikinci kez bıçaklanıp buza çevrildi ve kaybetti .
Not ; bıçaklanma şekline girmiyorum o ayrı konu

Yıllardır Garpı her yerde savunmuş biri olarak şu manzaraya sadece söverim . Ve şunu da düşünürüm demek ki E.oda bu adamı WB veya Roger gibi görmemiş . Görse eminim ki böyle bir son hazırlamazdı.
 
WB mal gibi oğlundan kılıç darbesi aldı
Oden mal gibi oğlu sandığı kişi tarafından kandırıldı
Big Mom kral hakinin k sini bile kullanmadı
Kaido tüm adaya karşı savaştı looney tunes a yenildi
Garp yine sümkürdüğün sümük kadar değeri olmayan birini koruyacağım diye kılıcı yedi
Zirve adamların kaybetme şekline bak :artiz:

Bu kendi serisine sçmaktan artık sçacak yer bırakmayan Oda tüm bu işlerin neresinde acaba:artiz:
 
Garp tek başına fazlasıyla ortalığı dağıttı. Koby denen elemanın toyluğu nedeniyle kılıcı yedi ve yere düştü. Spoiler'a göre de eski amiralin ikinci darbesiyle de attaya gitmiş. Ama forumun guzide genç üyeleri "Vay efendim garp nasıl yenilir" diye yangın yapıyor. Ya ne olacadı?
Yonkou tayfası + eski amiralle kapışıyor Garp. Yenilmeyecek mi sanmıştınız gerçekten?

Eğer tek adamın herkesi kırıp döktüğü birşey istiyorsanız "One Punch Man" adında seri var tam sizlik. Bırakın da önce sayı çıksın.
İstisnasız her sayı da gömecek birşeyler buluyorsunuz. Gerçi sizde haklısınız Gear 5 olayını beğenmedi diye siteyi kapatmayı düşünen adminin olduğu yerde üyelerinin böyle olması gayet normal. Ne çıkarsa çıksın zaten sizi tatmin etmeyecekti. Bırakın Allah aşkına
 
Garp ile Kuzan'ın birbirine attığı son yumruk sonrası birbirlerine duygularını yumruklarıyla ifade ettiği söyleniyor. Bu yüzden Garp son cümlesinde "Adalet galip gelecek" demiş.

Zaten bu bölümde Garp'ın kayıp olduğunu anlatan ses bir ipucu veriyor.
 
Linlin dediğimiz kadının ne sağlık sorunu vardı? Tanıtımı canavardan farksızdı. Fakat totto land'dan bu yana bir tek deli gömleği giymediği kaldı. Darbe dahi almamış kadın bu. Roger bile uğraşmamış kitabeyi çalıp gitmiş. Bu kadın çoluğun çocuğun elinde haki dahi kullanmadan rezil rüsva olup geberip gitti. Biz de burada şu olsa burada bu olmazdı diyoruz. Law ın rakibi kaido olsaydı luffy karşısında dövüştüğü gibi dövüşecek zannediliyor. Luffy ile dövüşen Linlin olsaydı "Linlin biz senden razıyız" diyecektik. Adamın kafa yapısı bu. Rakip luffy ise adamın evrenin en güçlüsü değilse çer çöp.
 
Şu resimler gelsede nasıl saçmalamış yine Oda görsek.Oda bildiğin eski efsane kim varsa yerin dibine sokuyor.Kendi adıma seriye karşı zerre saygım kalmadı.Bu saatten sonra sadece alışkanlık olduğu için takip ederim.Oda 1 sene sonra seriyi bitiriyorum dese sevinçten ağlarım.Erkenden kurtulduğumuz için.
 
Çok afedersiniz de sicip duvara sürsem şu bölümden çok daha iyisini yaparım.

Öyle ağır hakaretler küfürler etmek istiyorum ki odaya denecek çok fazla şey yok...

Ne demek lan kayboldu öldü mu ölmedi mi neyin gizemini veriyorsun.
Kuzan, Garp'ı buz kapsülüne koymuş. Ölmeden dünyanın düzeldiğini göreyim de öleyim demiş. Kuzan'da hocasının son arzusunu yerine getirmiş.

Danışıklı dövüş var kısacası!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık