Yenilmesinden değil hakkının verilmemesi ve bu kadar özensiz şekilde aradan çıkartılmasından tiksiniyor insanlar. G5 Op'un gördüğü en büyük rezilliklerden biridir. Bunca yılın ardından böyle bir hüsranla karşılaşınca insan abartılı tepkiler verebiliyor. Çok takılmamak lazım.Garp tek başına fazlasıyla ortalığı dağıttı. Koby denen elemanın toyluğu nedeniyle kılıcı yedi ve yere düştü. Spoiler'a göre de eski amiralin ikinci darbesiyle de attaya gitmiş. Ama forumun guzide genç üyeleri "Vay efendim garp nasıl yenilir" diye yangın yapıyor. Ya ne olacadı?
Yonkou tayfası + eski amiralle kapışıyor Garp. Yenilmeyecek mi sanmıştınız gerçekten?
Eğer tek adamın herkesi kırıp döktüğü birşey istiyorsanız "One Punch Man" adında seri var tam sizlik. Bırakın da önce sayı çıksın.
İstisnasız her sayı da gömecek birşeyler buluyorsunuz. Gerçi sizde haklısınız Gear 5 olayını beğenmedi diye siteyi kapatmayı düşünen adminin olduğu yerde üyelerinin böyle olması gayet normal. Ne çıkarsa çıksın zaten sizi tatmin etmeyecekti. Bırakın Allah aşkına
Oda yazarlık konusunda a'dan z'ye düsus içinde ama en azından garp konusunda biraz kalemine ağırlık vermeliydi. Seriyi böyle yazdığı için maalesef böyle kabullenmek zorundayız. Karakter olarak garptaki lackalik ve laubalilik aslında odadan geliyor odanın karakteri garpa sirayet edince boyle bir sonradan değişmiş "garp" denilen ürün ortaya çıkıyor. Ben garpin böyle olacağını hissettim çünkü karakter bunu bana hissettirdi odanın kaleminden sonradan.Ben yenilmesini sorun etmiyorum zaten. Daha önce de dedim Garp'ın karşısındaki adamlar çol çocuk değil. Fakat yazılan senaryo Garp gibi bir karakter için çok yavan kaldı.
Sahneyi görelim bakarız.Şimdi bu spo doğruysa eğer donduğunda buzu kıran Dof >Garp diyebilir miyiz peki? @Millennium Wizard @Sodex
Garp prensipleri gereği 1 vs 1 atmıyor ya 1 vs 2 yada 2 vs 1 atıyor.Dağda antrenman yapmadan 1 vs 1 olaylarına girmediği için önce 8 dağın analizi konusunu açmak lazım.
Di mi Garp'ın da adayı havada tutmasını sağlayacak beleş bir Mistik Ejder Zoanı vardı.Balon Garp, balon luffy.
Luffy en azindan 1599 kişi ve adayı havada tutan kaidoyu 8 kere ölüp içinden tanrı çıkartarak yendi.
Ana karakter bafi alarak.