Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız zamanında Luffy çok torpilli, Garp'ın soyundan geliyor felan diyenler ile bugün Garp yerenler aynı kişiler.
 
Bizim tayfa şuan en alasından bir yonko tayfası. Luffy'nin Shanks'ten, Zoro'nun zirve Rayleigh dışında yaşamış herhangi bir sağkoldan aşağı kalır bir yanı yoktur. Kizaru'nun performansına göre yonko amiral tartışmasına bir son gelecek ya artık, seriye dair kalan beklentim de bir o kaldı. Bunda da patlarsak seriyi salmanın zamanı gelmiş demektir.
 
Biraz uzun bir yazı olabilir. One Piece'ten eski tadı alamadığımdan mıdır fazla içine giremiyorum artık ama bir kaç kelam edeyim bu bölüm için..

Oda maalesef kötü bir yazar. Serinin en kritik noktalarında eline yüzüne bulaştırdı. Bu böyle de gitmeye devam edecek. Odanın yarattığı evren çok içine çekmişti beni bu foruma ilk geldiğim zamanlar Odaya sürekli sallanması hoşuma gitmiyordu buradakilere göre biraz daha toydum okuyucu olarak. Bir de okul sonrası haftasonları bir heyecanla One Piece'in yeni bölümünü izleyerek, insanlarla konuşarak geçti yıllarım o yüzden farklı bir bağ oluşuyor da.. daha eski duygulardan eser kalmadı.

One Piece'in bir sonraki bölümü izlemek için bomboş uzatılan, ilgi çekmek için bölümü havada bitiren 2.5 saatlik Türk dizilerinden bir farkı yok. Oda mesela Vegapunk'ı neden şimdiye kadar göstermedi? Vegapunk çok kritik bilgiler mi aktardı bize? Hayır bu kadar sene gizlenecek ne olayı vardı? Sırasını bekleyen npc bu one piecedeki her karakter. Yüzünü daha önce laboratuvarından bir kesitle görsek ne kaybederdik. Benim opde en merak ettiğim karakterdi mesela. Dedimki bu muymuş yani? Karakterlerin yüzünü bile göstermeyip lüzumsuz merak ve beklenti yaratıyor sonra işin aslı gözükünce ağızda bayat bir tat bırakıyor.

Op'de mesela forumların çok ateşli olması sadece serinin hala devam ediyor olması değil adam hiçbir şey yazmıyor lan hep kafamızdan biz dolduruyoruz. Adam yerine bahane buluyoruz mesela.. Big Mom koluna Lawın bir ultisi dışında niye haki basmadı? Cevap yok. Yahu hadi eski karakterleri bırak Punk Hazarddan beri tayfayla çizdiğin Law'ı bile çizemedin lan adam bizim tayfayla oradan oraya savruluyor. Wanoya kadar bizimle ama adamın nasıl böyle güçlendiğine dair bir cevap yok onun cevabını yine biz kendi kafamızdan dolduruyoruz. "Abi süpernova", "potansiyelli", "zouda çalışmıştır." Yani Law'ın ufak bir panelle uyanış açmaya çalıştığını meyvesiyle antrenman yaptığını göstermekten bile aciz. Veya Kid.. ya adamı çizmiyorsun sonra Law kadar popüler olmadı deyip ufak bir arka plan bile eklemiyorsun sbsde yayınlıyorsun ulan adamı ilk çizdiğin yerde görüp seven kişi wanoya kadar evlendi çoluk çocuğa karıştı zekasal sıkıntılı capon. Kid'e mesela bırak arka planı dövüş içerisinde işte Shanks'tan, Kaido'dan Bm'nin komutanından dayak yerken çiz Yeni dünyada dayak yiye yiye fiziksel olarak güçlendi de ne bileyim Law, Bm'nin atakları karşılayamasın ama sürekli kaçınsın falan elinde 3 tane meyve var. Düşüreceğin karakterin gücünü kısmadan, yükselecek karakterin gücünü orantısız arttırmadan hikayeyi ilerletemiyorsan zaten sen kendi yarattığın karakterin altında eziliyorsundur bu da seni ezik yapar.

Dragonu çiziyorsun opde east blueda kahvede gazete okuyup göbeğini kaşıyan adamdan fazla bilgisi yok. Bu karakter yıllardır bu evrende ne yapıyor Vegapunk gibi sırasını mı bekliyor. Aksion almamasındaki sebep doğru anı kollaması mı, elinde sağlam bir planı olmaması mı yoksa şansa bulduğu sabo'nun yeterince güçlenmemiş olması mı? Hiçbiri değil sen sadece tek arca karakter yığıp hiçbirini tatmin edici şekilde işlemeden bırakırsın. One Piece bizim hayallerimizde güzeldi, renkliydi. senin yazıp çizdiğin gerçeklerle rengi kaçtı.

Shanks, wano sonrası adanın önüne geliyor Kaidonun hükümdarlığında onlarca yıl durmuş yaşayıp yaşamadığı belli değil ne kadar büyümüştür gevgevi yaptırıyor adanın önüne getirip. Wb gemisinde doğmuş çocuk var ortada Wb arayıp sormuş mu belli değil senin hikayen devam etsinde yarattığın efsaneleşmiş karakterler çöp olsun çok mu? Rogera denizleri feth etti dedirtiyorsun bunu söyleyen sıradan halk da değil. Sağ kolu Ray.. adamlar Bm'nin adasına bile savaşmadan gizlice halledip ilerliyor. Garp'a bakıyorsun adam Roger dengi 3 Milyar taç ödül ney karakterlerin gücünü yansıtamıyorsun bari ödülle toparlada biz senin basiretsiz dövüş sahnelerinden anlam çıkarmayız. Ucuz hikayen ilerlesin diye su altında Torpido durduran Koby Picanın boş gücü taş ele elini uzatıp çaresizce bakıyor. Luffyler Momoyla sohbet ediyor çöp bir hain kın o kadar kişi arasından özel bir numara yapmadan çekip alıyor adamı.

Kaido, Bm zaten fos Raye de çok şey yazılır neyse özetle Garpın gücü hakkında benim Rocksa kadar kafamda bir şey değişmez. Neyse öyle yazayım dedim doğrudan bölümle alakalı değil ama biz günü birlik takılmaya devam ediyoruz makarası güzel de o kadar ciddi yazmayın çizen oda ciddiye almaya gerek yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık