Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaiodo o adada terör estirir herkesin içinden geçerdi. Aokiji falan da karşı koyamazdı. Kimse Kaido'yu bu şekilde yenemezdi. Adam nelere dayandı. Orada uçurması gereken ada da yok.
 
Ben 14 yıldır bu sitedeyim. Benim kadar burada olan başkaları da var. Bizim site kadar günübirlikçinin olduğu başka bir yer yoktur. Antalya ve Mersin'de bile bulamazsınız bu kadarını.

Bugün burada Garp gömmek için Beyazbıyık öven adamlar, Wano zamanı Beyazbıyık gidip de Oden'in intikamını almadı diye onu yerden yere vuruyor, "iki tane denizci gemisinden kaçıyor" diye dalga geçiyordu.

Bu forumun en sevmediğim yanı her zaman bu olmuştur. Şakasına takılmak bir yana karakterlerin hakkının verilmemesi kadar saçma bir şey olamaz. Bunu sadece Garp için söylemiyorum, genel olarak böyle bir düşünce yapısı oluşmuş burada. Mesela burada Garp'a laf edenlerin neredeyse tamamı ya Ace ya da Garp'la karşıtlığı olan bir karakterin fanıdır. Eğer Garp savaşta Ace'i kurtarmış ya da o karakterler Garp'la iyi ilişkiler içinde olsaydı şimdi Garp'ı herkesten çok bu kişiler savunuyor olurdu.

Garp üzerinden gidelim, adadaki olaylar yüzünden bir sürü laf ediliyor, fakat çoğu kişi tarafından serinin en güçlü adamı olarak kabul edilen Roger kendi ağzıyla Garp'ın kendisine denk güçte olduğunu söylüyor ve bu ölçü alınmıyor. Bunu Garp dese kendini övüyor deriz de, direkt rakibi söylüyor. Roger yalancı mı diyelim şimdi bu durumda? Karakterin yaşlı hali güçten düşmüş dense neyse, üstüne eski halinin de güçsüz olduğu söyleniyor. Nereden baksan tutarsızlık nereden baksan ahmakça.

Bu basmakalıp düşünce yapısı yüzünden doğru düzgün tartışılmıyor bile. Üzücü gerçekten.
Roger mütevazı davranıyor diyebiliriz.

Garp konusuna gelince, saçma bir şekilde yenildiğini kabul etmekle beraber, Oda'nın bile bu hiç önem vermediği karaktere biz niye önem verelim ki? Big Mom bile kaç yüz chapter gözüktü seride, ve ondan sonra yenildi. Garp ise önceden de doğru dürüst işlenmemişti, düşüşü de aceleye geldi.

Böyle bir seri için ve bu kadar az işlenmiş bir karakter için insanlar doğal olarak ciddi şeyler yazmıyorlar, işin geyiğini yapıp geçiyorlar.
 
Kaido burada olsaydı adayı kaldırıp ters indirirdi. Adada adam akıllı dayanacak bir Aokiji olurdu oda maximum bir kaç darbeye dayanırdı. Garp bence yine iyi iş yaptı MF aksine amacına ulaştı adadan herkesi çıkardı kendisi düşse ne kayıp yok o tarafta ama beklentinin çok altında kaldı bu da tamamen Oda nın kötü bir yazar olmasından kaynaklı. Hayaller hükümetin 6 yol tekniğini zirveye çıkarıp haki canavarı olan Garp hayatlar donarken gülen Garp a evrildi, Oda hikayeyi basitleştiriyor. Nika olayı da çok saçmaydı alt yapı olmadan direk yaptım oldu yerine en başından beri hükümetin takibinde olsaydı ya da gerçek gomu gomu meyvesi sandıkları için vs olsa mantığa otururdu kaldı ki Kaido son saldırıyı bile isteye kafa kafaya girdi yedi adam zaten ölebileceği her fırsatı deneyen bir karakter olarak tanıtıldı devamında olaylar yine hikaye anlatıcılarının kötüsü Oda yüzünden karakter kişiliği dışına çıkılsa da finalde tanıtıldığı gibi girdi kumara yedi bajrang gun'ı kafaya. Kısacası 1087 de vuruldu 1088 de öldü ah be Garp
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık