Wb olduğu yerde dursa Garp vura vura kaybeder dövüşü o kadar etkilenmiş yaşlılıktanBu arada yumruk çarpıştırmada Kuzan Garptan daha önce ayaklanmış .
Wb olduğu yerde dursa Garp vura vura kaybeder dövüşü o kadar etkilenmiş yaşlılıktanBu arada yumruk çarpıştırmada Kuzan Garptan daha önce ayaklanmış .
iki karakteri de her şeyiyle savaşırken görmediğimizden tahmin yürütmenin ötesine geçmeyecek bu yorum ama kuzan'ı yenmek, 10-15 dakikasını falan alır roger'ın.aynen iyi hatırlattın.
Aokiji > roger
Yav he he!Wb olduğu yerde dursa Garp vura vura kaybeder dövüşü o kadar etkilenmiş yaşlılıktan
Shiryu yine garp'in yumruguna iyi dayandiBu kadar kişi dediğin Shiryu haricindekilere Kuzan ayağa kalkıp tek atıyor :d
Pizarro , Vasko , Wolf felan güçlü adamlar değiller .
Kaldı ki Shiryu da öyle ahım şahım bir güç değil Amiral karşısında . Burada tek sıkıntı güç Kuzandı .
Onunlada Garpın uzun süre dönüşebilmesi gerekirdi off panel de olsa .
Alnının çatısına vurduğu Pizarro bile tek yememiş Carpem. Alın diyorum bak çatı diyorum.Yav he he!
Az bölüm çizdi diye daha az iş yapmış değil. Geçelim.
Koramiral dışında kimi indirmiş wb? Eğer onunla kıyaslayacaksan yaya da değil ayağın alçılı kalırsın kaşparemAlnının çatısına vurduğu Pizarro bile tek yememiş Carpem. Alın diyorum bak çatı diyorum.
Kimle istersen onla kıyasla köy burada göz buradaKoramiral dışında kimi indirmiş wb? Eğer onunla kıyaslayacaksan yaya da değil ayağın alçılı kalırsın kaşparem
aynen iyi hatırlattın.
Aokiji > roger