Roger'ın şansı prime Sakazuki ile karşılaşmaması. Adam Garp, Sengoku, WB ile antrenman yapmış sadece. Belki sadece Shiki ile ciddi savaşmışlardır.Ah keşkem şu prime haliyle gelseydi Roger bir Amiralinin karşına da biz de görseydik neler oluyor
Roger'ın şansı prime Sakazuki ile karşılaşmaması. Adam Garp, Sengoku, WB ile antrenman yapmış sadece. Belki sadece Shiki ile ciddi savaşmışlardır.Ah keşkem şu prime haliyle gelseydi Roger bir Amiralinin karşına da biz de görseydik neler oluyor
Katakuride Kral Haki var ama saldırısında yok Katakuri saldırısına kral haki ekliyor olsa Luffyi bayiltirdi Kaido gibi ya da en azından Luffy bunu fark eder ve Kaidoya ettiği lafi edip aaa sen kral haki mi ekliyorsun dur ben de ekleyim deyip mevzuyu öğrenildiTahmin et katakuride ne var
Yani her h. Haki aynı etkide olmak zorunda degil sonuçta. Katakurininki o kadarmış :dKatakuride Kral Haki var ama saldırısında yok Katakuri saldırısına kral haki ekliyor olsa Luffyi bayiltirdi Kaido gibi ya da en azından Luffy bunu fark eder ve Kaidoya ettiği lafi edip aaa sen kral haki mi ekliyorsun dur ben de ekleyim deyip mevzuyu öğrenildi
Güzel güzel böyle yüksel ki düştüğünde daha zevkli olsunRoger'ın şansı prime Sakazuki ile karşılaşmaması. Adam Garp, Sengoku, WB ile antrenman yapmış sadece. Belki sadece Shiki ile ciddi savaşmışlardır.
Animede WB Garp hakkında "Ondan korkmanıza gerek yok." tarzı bir şey söylüyordu yanlış değilsem. Bana göre WB'ye de artı yazdı bu bölüm.oda, luffy ile iyi ilişkisi olan karakterler dışındaki herkesi gibi sümük gibi fırlatıyor duvara. hem garp'a hem denizcilere hem de karasakal korsanlarına eksi yazdı bu bölüm. bir tek koby'ye artı yazdı ama o da yarım artı.
O artık yaşlı bir adam ondan korkmanıza gerek yok diyordu ama Garp o sırada gülüyordu.Garp Öncesinde marco'ya tek atmıştı. Wb kendi tarafını gazlamak için söyledi.Animede WB Garp hakkında "Ondan korkmanıza gerek yok." tarzı bir şey söylüyordu yanlış değilsem. Bana göre WB'ye de artı yazdı bu bölüm.