Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fark ettiysen attığın her sahne siradinda temas var. Coby'nin sahnesine temas yok, yildirimlari elinde biriktiriyor. Yamato'da h. Haki açıklanmadan önce boyle tahmin ettiydik ya nasıl unuttun:D
Katakurinin şefleri mihladigi sahne var :) Bir saldırıda kral haki olup olmadigi bayılma efektinden veya karakterin ağzından duymakla belli olur. :)

 
Garp'a sallayan boşuna sallıyor. Herif seksenine merdiven dayadı. Dövüş alanında bir amiral, bir YC1 ve geri kalanı da YC3 ve üstü olan iki kişi daha var. Hem bunlarla mücadele ederken hem de dostlarını sağ salim oradan kurtarmak için zarar görmemeleri için mücadele ediyor.

Pizarro'ya doğru öyle hızlı hareket edip Kuzan'ı yere sermiş ki, hızına Kuzan bile şaşırmış.

Bu yaşında bu kadar büyük bir güce sahip olması müthiş bir şey. Arıkovanı'nın resmen içinden geçti. İki yıl önceki halinde olsa çok daha güçlü olurmuş. Yaşlılığın verdiği bitkinlik bile Garp'tan ancak bu kadarını götürebilmiş.


Teke tek bir mücadelede Kuzan'ı da alır, Akainu'yu da alır. Aksini beklemiyorum.
 
Son düzenleme:
Garp dövüş performansını gördüğümüz en yaşlı kişi. WB'nin MF'deki yaşından neredeyse 7 yıl daha yaşlı. Ayrıca meyvesiz bir eleman. WB MF'de o yaşta hakiyi adam akıllı kullanamıyordu tüm gücünü meyveden alıyordu ve devam etmek için sebebi vardı Ace'i kurtarana kadar.

Garp ise haki anlamında o yaşta çok daha fazlasını yaptı ki asıl gücü bundan oluşuyor. Ama yaşı sebebiyle zirve seviyede bir haki kullanımı görmedik. Yine de hakiyle yaptığı atakları aşan bir Luffy ile Kaido vardı. Ben de bilerek yenilmiş gibi hava almadım. Daha çok kondisyonu yetmedi gibi duruyor. Ama baya bir savaştıktan sonra düşmüş gibi duruyor. Metni görmek lazım. Diğer taraftan Garp istediğini ta en baştan yaptı. Son dersini de verdi ve ölmeye hazırdı. Berserk moda girecek bir şeyi olmadı felan. Sonuç olarak Oda çok yavan işledi Garp'ın sonunu.

Sonda açık kapı bırakmış. Ama nasıl o durumu düştüğünü en azından daha detaylı bir savaş çizerek gösterebilirdi. Garp sonda büyük ihtimal bütün adaya karşı tek başına savaştı. Birine vururken diğeri açığından yakalamıştır. Ona dönüp vurduktan sonra diğeri araya girmiştir. Karşıda bu şekilde 1 Filo Amirali seviyesi, 1 Sağ Kol seviyesi 3 tane de Komutan Seviyesi karakter var. Sonuç olarak ne tam gömülebilecek ne de tam övülebilecek bir son oldu.



Bence hala zirve karakterlerden. Roger, WB'den eksiği yok. Bunu da en iyi herhalde Rocks olaylarını işlediğinde göreceğiz. WB'nin MF performansı bundan daha etkili değildi. Sadece daha görkemli çizdi. Onda da zaman, heves vb bir sürü fark var. O zamanki epiklik anlayışına uygun çizdi. Güzel de çizdi. Ama durup düşününce WB MF'de sadece çok darbe aldığı için övülüyor. Bir de sonda Akainu'yu oğlunu öldürdükten sonra yerin dibine yolladığı için.
 
Katakurinin şefleri mihladigi sahne var :) Bir saldırıda kral haki olup olmadigi bayılma efektinden veya karakterin ağzından duymakla belli olur. :)

Tahmin et katakuride ne var :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık