Şu manga hakkında yazarken kendime insaflı davranıp ciddi tartışmalara girmemeye, detaylı yorumlar yapmamaya özen göstererek yazıyorum. Senaryosu iyi olmasa da bir balonun daha patladığını görmek sevindirici. Böyle devam.
Roger'dan hızlı olduğu nasıl anladın. WB meyve ile gözlem kombini savaştığı için hantal ama ben Ray ve Shanks'ın hızını görünce Roger'ı bunlardan farklı beklemiyorum75 yaşında yaralı halde Kuzan gibi hızlı birine hızda üstün gelen Garp'ı övelim lütfen. Roger Wb Garp arasındaki en hızlısı açık ara Garp gibi
Haklısın. Umarım bunu tanrı vadisinde detaylı görürüz. Bence Garp'ın en iyi yönü hızı. O yüzden böyle dedim.Roger'dan hızlı olduğu nasıl anladın. WB meyve ile gözlem kombini savaştığı için hantal ama ben Ray ve Shanks'ın hızını görünce Roger'ı bunlardan farklı beklemiyorum
1 hafta bu cezayı çekeceğiz artık.raw bölüm çıktığından cezamı çekmeye başlıyorum. bugün itibarıyla, 1 hafta boyunca momonosuke avatarı kullanacağım. garp adadan çıkar dedik, böğrünü deldiler
aynen iyi hatırlattın.raw bölüm çıktığından cezamı çekmeye başlıyorum. bugün itibarıyla, 1 hafta boyunca momonosuke avatarı kullanacağım. garp adadan çıkar dedik, böğrünü deldiler
Kuzan ve yumruk olayı hiç içime sinmedi. Bana hiç geçmedi. Tamam Garp'a hayran ama haki eğitimi alsaymış, kendi tarzını oluştursaymış daha iyi olurmuş. Yumruk ve logia meyve, antrenmanda aynısını yap ama yumrup Garp ile de yumrup tokuşturmazsın ya. Çok öncesinde bunu göster ya da, şimdi salladı ortaya. Hiç sevmedim.Bu arada yumruk çarpıştırmada Kuzan Garptan daha önce ayaklanmış .