Kendiliğinden oluşmuş olması mümkün. Fakat yıllardır zaten kafamı kurcalayan konulardan birisi bu konu. Eski konulardan birinde bu durumla alakalı bir yazı yazmıştım. Bulursam buraya da atayım. Sistem birinin 4 poneyi de bulmamasi için müthiş bir sistem.Daha çok sistem kendi kendine oluşmuş gibi duruyor.
İşte aradığım doğru yorumLuffy de iki meyve sahibi. Hem zoan hem de lastik paramerciası. Kimse kimseyi kandırmasın. Bir zoanın uyanışında bedeninin özelliğini çevreye ve her şeye yayması saçmalık. O zaman lucci de her yeri leopar derisi kaplasın. Onun başı kel mi.
Kesin öyledir. Şeytan Meyvesi olayından sonra şaşırmam.Daha çok sistem kendi kendine oluşmuş gibi duruyor.
Reis bu söylediklerinden birisinin Nika meyvesi yemiş bir D. Olduğunu sana hatırlatırım bir diğeri de karanlık meyvesi yemiş bir D. Dediklerin doğru fakat Kaido-Bm ikilisi ile Luffy-Teach ikilisi aynı değil bunları serbestçe bırakmak yanlış olurdu mecbur yeni bir plan yapıyorlarAdamlar Yonkou'ları neden yok etsin ki ? Denizler bu kişiler sayesinde sakin. 2 tanesi yenilince goroseiler terliyordu. Ryokugyu'nun kendisi kaido burada olsaydı gelmezdim diyor. Bazıları seriyi nasıl okuyor anlamıyorum. Gorosei'ler Kaido'ya bir şey yapamaz. şu an bildiklerimizle bunu rahat bir şekilde söyleyebilirim. Yonkou sistemi dünya hükümetinin işine geliyor. Bütün yonkoular birbine savaş açmaya çekiniyor. Bu sayede poneglif'ler bir araya gelmiyor.