Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar Yonkou'ları neden yok etsin ki ? Denizler bu kişiler sayesinde sakin. 2 tanesi yenilince goroseiler terliyordu. Ryokugyu'nun kendisi kaido burada olsaydı gelmezdim diyor. Bazıları seriyi nasıl okuyor anlamıyorum. Gorosei'ler Kaido'ya bir şey yapamaz. şu an bildiklerimizle bunu rahat bir şekilde söyleyebilirim. Yonkou sistemi dünya hükümetinin işine geliyor. Bütün yonkoular birbine savaş açmaya çekiniyor. Bu sayede poneglif'ler bir araya gelmiyor.
Ryo o laftan sonra ne diyor, Kaidonun caydiriciligi vardı :) Ryo basbayağı Kaidodan tirstigi için o olsa Wanoya gelmezdim diyor, dünyanın dengesini düşündüğü için ya da Yonko düşerse kaos çıkar falan değil, basbayağı bir amiral Kaidodan tirsiyor, Momonun bir bolo breathi adamı cocukluguna döndürüyor, Gorusei Guernicanin Luffyi öldürmeye çalışması sonrasında bir ajan kaybettik ama daha önemlisi Kaidoyu kizdirdik diyor, terliyor adamlar, bunları görmek için alim olmaya gerek yok :)
 
From Redon about the Full Summary of Chapter 1086:

"This week, I am not going to publish the Summary of Chapter 1,086. It is better that you read the chapter directly so that you enjoy it 100%."
Bunun dandik giflerini twitter'da kimse takmayınca sinirlenmiş shdjkfdfdf
Bugün ilgisini alamadı
 
Cerberus muhtemelen imu çıkacak. Veya bir dakka lan. Şu şövalyelerin başı çıkabilir. Teach değilmiş. Goroseiler de değil. Geriye yeni seraphimler, baş şövalye ve imu kaldı. Acaba kim? Aklımda deli sorular.
 
Hükümetin talihsizliğine bak 800 sene kimse bulamasın sen Roger gel milleti ateşle :D İşin şakası bir yana illaki almışlardır bir önlem. Yani mantıklı olan önlem almaları.
Önlem falan yok, korsanlar birbirini yer sona giden çıkmaz mantık bu.800 yıl işliyor roger bi sivri kafa işte, araya o taşı yazanların soyundan gelen tabak kafa oden de giriyor falan kadere bak kimlerrr kimlerlee xD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık