Bende öyleyim bayadır... Wano faciasından sonra bittirdim kafada...One Piece bundan önce uzun araya girdiğinde ben serinin yokluğunu hiç aramadığımı hatırlıyorum.
Bende öyleyim bayadır... Wano faciasından sonra bittirdim kafada...One Piece bundan önce uzun araya girdiğinde ben serinin yokluğunu hiç aramadığımı hatırlıyorum.
Kaido reis cok farklıydıRyo o laftan sonra ne diyor, Kaidonun caydiriciligi vardı Ryo basbayağı Kaidodan tirstigi için o olsa Wanoya gelmezdim diyor, dünyanın dengesini düşündüğü için ya da Yonko düşerse kaos çıkar falan değil, basbayağı bir amiral Kaidodan tirsiyor, Momonun bir bolo breathi adamı cocukluguna döndürüyor, Gorusei Guernicanin Luffyi öldürmeye çalışması sonrasında bir ajan kaybettik ama daha önemlisi Kaidoyu kizdirdik diyor, terliyor adamlar, bunları görmek için alim olmaya gerek yok
4 yonkou sistemini kurmuş. Her biri birbirinden bir şekilde poneleri koruyor. 2 tanesi bir araya gelince müdahele başlıyor.Hükümetin talihsizliğine bak 800 sene kimse bulamasın sen Roger gel milleti ateşle İşin şakası bir yana illaki almışlardır bir önlem. Yani mantıklı olan önlem almaları.
Ben 1 tane poneglif'in dünya hükümetinde olduğunu düşünüyorum.Hükümetin talihsizliğine bak 800 sene kimse bulamasın sen Roger gel milleti ateşle İşin şakası bir yana illaki almışlardır bir önlem. Yani mantıklı olan önlem almaları.
Daha çok sistem kendi kendine oluşmuş gibi duruyor.4 yonkou sistemini kurmuş. Her biri birbirinden bir şekilde poneleri koruyor. 2 tanesi bir araya gelince müdahele başlıyor.
Bence 4 poneyi kalesinde tutmaktan daha iyi olduğunu düşünüyorum
Rigel,güneşden daha büyük bir yıldız. Oraya bir rigel tanrısı eklersin luffy'nin 20 katı güçlü olur.Güneş en büyükleri demek ki efendileri aslında Luffy... Efendinize itaat edin hainler...