Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee bu kel bildiğin Wanolu çıktı. Adının sonunda -juro var. Zorojuro gibi yani.

One Piece'in sonu, tanrıların savaşı olacak bu gidişle. Yalnız D.ler tanrıların düşmanı olarak tanıtıldı, burada problem yok da, Luffy'nin de tanrı olması enteresan oldu. Korsan avcısı korsan gibi yani.
 
Aga çok uzun zamandan sonra spoilera baktım da herkes Tanrı'laşmış sanki. Ne oluyor lan One Piece'te?
 
barış ve huzur isteyen, sınırsız enerji kaynağı sağlayıp pek çok şeyi ücretsiz hale getirmek isteyen karakterin yaptığı silahla bir ulus bir dakika yok oluyor... wg için çalışan bir karakterden tamamen iyi olması beklemiyorum tabii ki ama bu ne yaman çelişki vegapunk?
 
Mjosgard idama mahkum edilmiş, bu da gelecek savaşta ufak da bir olsa bir rol alacağını gösterir. Hapisten kurtarılır ve devrimci kardeşlerinin yanında savaşa katılır.

Her bakana bir yetki verilmiş ve az çok hepsinin bir anlamı var. Mesela bilim ve yasal işler gayet makul; tarım bakanı ne yapıyor abi?

Kutsal Şövalyeler Ejderler arasındaki husumetlerle ilgilenen kesim olduğu netleşti. Sadece olaya müdahale etmekle kalmıyorlar üstüne cezayı da veriyorlar. Bir kutsalın başka bir kutsala vurmasının cezası ölüm olmamalı, muhtemelen bakış açısı sebebiyle bu ceza verildi.

Güzel bölüm ya. Hasır Şapkalar yer almadıkça daha da güzelleşiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık