Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabo'nun fotosunu çeken Morgans zaten. Hükumet şu an o fotoyu nasıl çekebildi diye çılgınlar gibi onu arıyor olması gerekiyor. O haberin yapılmasını istememişlerdi ve o Sabo'nun Cobra'nın başında olduğu fotonun devamında Gorosei'nin ve Im'ın dönüşmüş halleri var. Keserek koymuş gazeteye.
Morgans zaten her şeyi biliyor çok yüksek ihtimalle.
Morgans'ın her şeyi bilmediği bence kesin. Wapol gördüğü şeyleri ötmüş.
 
Luffy de iki meyve sahibi. Hem zoan hem de lastik paramerciası. Kimse kimseyi kandırmasın. Bir zoanın uyanışında bedeninin özelliğini çevreye ve her şeye yayması saçmalık. O zaman lucci de her yeri leopar derisi kaplasın. Onun başı kel mi.
 
Güçten kastın nedir ? Fiziksel gücüyle herhangi bir gorosei imparatorla nasıl baş edebilir.Onun işi bu değil ki.İşi olan yapabilir bunu.Mesela Akainu,ki o da bir yere kadar.
Neden başedemesin ? Mistik Zoan verir Antik zoan verir fiziksel dayanıksızlığını ordan kapatır. Bu adamların tanıtımları bile özel, Hükümette bilinen en yüksek mevkideler. Caydırıcılıkları olmasa onları orada bırakırlar mı ? Adamlarda savaş yarası var zaten. Tipleri bile özel. Bu adamları siyasetçi olsun diye mi özene bözene çizmiş, isim vermiş sanıyorsunuz anlamıyorum. İmparator gücünde çıkmalarına gerek yok. Akainu özel bir adam onu diğerleriyle bir tutma. Diğer amiralleri şiş kebap yapar bu herifler. Shounen manga okuyoruz. Biri direk Zoro rakibi gibi isim vermiş zaten. Savaşacak bizimkiler bunlarla belli. Ama son savaşta savaşacaklar. Düşün seviyelerini işte. Düşün Zoro bile amirale 1 tık uzaklıktadır. Son savaşta bunlar Yonkouya yakın çıkarlar büyük ihtimal. Üstü çıksa da şaşırmam. Seri tanrıların savaşına evrilmeye başlıyor zaten belli oldu. Goroseiler boşuna '' siz hükümetin görünen yüzüsünüz'' demedi yani. Siz kim köpek modundalar.
 
Morgans'ın her şeyi bilmediği bence kesin. Wapol gördüğü şeyleri ötmüş.
O zaman ortada bir tutarsızlık var. Morgans o fotoğrafı bir şekilde ele geçirip yayınlamış ve hükumetin de bu habere karşı olduğunu öğrenmiştik geçen bölümlerde, yani fotoğrafı veren hükumet değil. Zaten öyle bir fotoğrafı ne diye versinler.
Oraya o denden mushi'yi koyan ya Morgans ya da hükumet içinde çok ciddi bir casus var.

Bu sahne için de şöyle bir şey olabilir; o fotoğraf çekildiğinde gorosei ve Im dönüşmüşlerdi ve kim oldukları anlaşılmıyordu. Wapol bunun bilgisini vermiştir ve birinin de boş tahtta oturduğunu iletmiştir.
 
Buster Call var, gökyüzünden adayı yok eden silahın var, deniziciler ve şövalyeler var, ee ne diye boş boş oturuyorsun? İstese şimdiye kadar Kaido'yu elli defa indirmişti. Adamların teknolojisi oraya girmeye nasıl yetmiyor, aklım almıyor. Madem kitabelerden rahatsızsın Red Line'ı fethet. Çıkar koca orduyu önce Kaido'yu ortadan kaldır. O kadar gelişmiş makinalar icat eden hükümet balistik füze mi yapamıyor?
Eskiden birine saldırırlarsa öteki yonkolar birleşebilir derdim de birini ortadan kaldırsan geri kalanları sonra harekete geçse bile sana koymaz sahip olduğun güçle. Zaten Shanks'in yonko tarafında yer alacağının garantisi de yok hele de Teach varken.
Yapamıyor demek ki, topla tüfekle lazerle füzeyle olacak iş değil, BM'ye füze sıktılar sesiyle patlattı karı, kafasına atom bombası yedi, bu beni öldürmez dedi, canavarları silahla zaptedemiyorsun demek ki, Kaido'dan it gibi tırsmaları boşuna değildi, Kaido'nun kendi gücünü bir kenara bıraksan bile WG'de o kadar envanter varsa Kaidoda da var, zehirli gaz var, zombi virüsü var, atom bombası var, kaç tane silah fabrikası var, dünyaya silah satıyor adam. Wano zaten kale, şelaleden kim gelse dokunup indirirsin aşağıya, dua etsinler Kaido, Pluton'un Wano'da olduğunu bilmiyordu, bilse sıka sıka fethederdi dünyayı reyiz :)
 
Adamlar Yonkou'ları neden yok etsin ki ? Denizler bu kişiler sayesinde sakin. 2 tanesi yenilince goroseiler terliyordu. Ryokugyu'nun kendisi kaido burada olsaydı gelmezdim diyor. Bazıları seriyi nasıl okuyor anlamıyorum. Gorosei'ler Kaido'ya bir şey yapamaz. şu an bildiklerimizle bunu rahat bir şekilde söyleyebilirim. Yonkou sistemi dünya hükümetinin işine geliyor. Bütün yonkoular birbine savaş açmaya çekiniyor. Bu sayede poneglif'ler bir araya gelmiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık