Yazdın yine hikâyeni... :SParagraf hakedecek ne yaptım Kum kum sama
Yazdın yine hikâyeni... :SParagraf hakedecek ne yaptım Kum kum sama
Adam yenildi hapise düştü,bunda ne var dalga geçmelik,alakasız şeyler Sen Croco=amiral söyleminle dalga geç bence xDNe diyecek? Kadir "Simon gibi geziyordur" falan demiş. Gerçekte durum ne? Dof hücreye tıkılmış, üstüne suikastçı gönderilmiş, başkaları tarafından kurtarılmış...
Onun dışında gördüğümüz hali de pek iç açıcı değil. Ne oluyor ya işkence görmüyor da? Dof'a doğum günü sürprizi hazırlayıp bunu mu kutluyorlar?
Bak hikâyeni araya sıkıştırmışsın yine "Crocodile acı çekiyordu" falan diye. Oysa Mangada hiç etkilenmediği yazıyor. Standart tüylü zincir refleksleri bunlar ama laf atıcam diye ofsayta düşüyor sürekli bu tüylü zincir tayfası.
Hapishane de ki hali ve şekli ile dalga geçiyorum be Cavit ne var dediğin bu var...Adam yenildi hapise düştü,bunda ne var dalga geçmelik,alakasız şeyler Sen Croco=amiral söyleminle dalga geç bence xD
Şu forumda filmleri bir sen ciddiye alıyorsun xdHapishane de ki hali ve şekli ile dalga geçiyorum be Cavit ne var dediğin bu var...
Ben niye dalga geçeyim Crocodile söylemiyle, filmde bile geçen bilgi ortada. Şuan yarattığı kaotik durum ortada, aksi çıkarsa gelirsin yorum yaparsın.
Laugh Tale'in ilk açıklandığı film, pek çok şeyi ciddiye almaya gerek yok ama verilen bazı bilgiler mesaj niteliğinde seri için bu da bir gerçek...Şu forumda filmleri bir sen ciddiye alıyorsun xd
Shanks'ın figarland ailesinden olduğuda red filminde açıklanmıştı. Filmlerde kücük canon yerler oluyor harbidenLaugh Tale'in ilk açıklandığı film, pek çok şeyi ciddiye almaya gerek yok ama verilen bazı bilgiler mesaj niteliğinde seri için bu da bir gerçek...
Zaten çıkacak sen her dediğinin arkasında olan birisin hep de patlayan xDHapishane de ki hali ve şekli ile dalga geçiyorum be Cavit ne var dediğin bu var...
Ben niye dalga geçeyim Crocodile söylemiyle, filmde bile geçen bilgi ortada. Şuan yarattığı kaotik durum ortada, aksi çıkarsa gelirsin yorum yaparsın.
Bu onun kutsal ejder olma ihtimalini yükseltir. Öbür türlü hem bir krallığın kralı olup hem kutsal ejder olmak mantıksız geliyordu.
İhtimali yükseltmek? Adam zaten kutsal ejder.Bu onun kutsal ejder olma ihtimalini yükseltir. Öbür türlü hem bir krallığın kralı olup hem kutsal ejder olmak mantıksız geliyordu.