Manga Doffy ile ilgili ne demiş, bir söylesene … Her gün dayak yiyip, işkencemi çekiyor demiş. Adamı topu topu iki kere mi ne gösterdi… onda bile keyfi yerinde kahkaha atıyordu. Doğru senin Croco boy İD paso su ile acı çekiyordu. Crocoya üzülüyorumManga hiç öyle demiyor ama doğru ya sen zaten okumuyordun mangayı... :S
Adamı olda çoktan ütopyası kurulmuştu, yazıkHer gün gazete okuyup Mihawk'a küfrediyor çaycı ve palyaçoyla ne işin var senin diye. Madem ortak olmaya çok hevesliydin niye zamanında bana gelmedin diyor.
Ne diyecek? Kadir "Simon gibi geziyordur" falan demiş. Gerçekte durum ne? Dof hücreye tıkılmış, üstüne suikastçı gönderilmiş, başkaları tarafından kurtarılmış...Manga Doffy ile ilgili ne demiş, bir söylesene … Her gün dayak yiyip, işkencemi çekiyor demiş. Adamı topu topu iki kere mi ne gösterdi… onda bile keyfi yerinde kahkaha atıyordu. Doğru senin Croco boy İD paso su ile acı çekiyordu. Crocoya üzülüyorum
Kaido'nun güçsüz diye ağladığı adam Dof.Manga Doffy ile ilgili ne demiş, bir söylesene … Her gün dayak yiyip, işkencemi çekiyor demiş. Adamı topu topu iki kere mi ne gösterdi… onda bile keyfi yerinde kahkaha atıyordu. Doğru senin Croco boy İD paso su ile acı çekiyordu. Crocoya üzülüyorum
Aramaki'ye bile yenilir senin kum tanesiÖyle deseler patlamazlardı.
Algı yapmayın yav güçsüz diye ağlamadı çok güçlü olmasına rağmen yenildiği için ağladı.Kısacası neden yonko seviyesi değildin amiral seviyesi ediyordun da yendiler diye ağladı.Kaido'nun güçsüz diye ağladığı adam Dof.
"bile" dediğin karakter bir Amiral de neyse, yenilmez. Meyveleri birbirlerini ct'liyorlar gibi görünüyor. Böyle bir dövüş olursa yorumunu unutma...Aramaki'ye bile yenilir senin kum tanesi
Ya sen hiç konuşma, ne olduğu belli olmayan Luffy fanıKaido'nun güçsüz diye ağladığı adam Dof.
Paragraf hakedecek ne yaptım Kum kum samaNe diyecek? Kadir "Simon gibi geziyordur" falan demiş. Gerçekte durum ne? Dof hücreye tıkılmış, üstüne suikastçı gönderilmiş, başkaları tarafından kurtarılmış...
Onun dışında gördüğümüz hali de pek iç açıcı değil. Ne oluyor ya işkence görmüyor da? Dof'a doğum günü sürprizi hazırlayıp bunu mu kutluyorlar?
Bak hikâyeni araya sıkıştırmışsın yine "Crocodile acı çekiyordu" falan diye. Oysa Mangada hiç etkilenmediği yazıyor. Standart tüylü zincir refleksleri bunlar ama laf atıcam diye ofsayta düşüyor sürekli bu tüylü zincir tayfası.