Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086: Beş Kadim Gezegen

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 71.7%
  • Orta

    Kullanılan: 46 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 14 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi biraz uçuk bir şeyden bahsedeceğim ama bu bahsedeceğim şey bana pekte mantıksız gelmiyor…

İlk bahsedeceğim şey şu Shanks’ın, Gomu Gomu no mi meyvesini hükümetin gemisinden çalması ve bu meyvenin bir “D” olan Luffy tarafından yenilmesi… Eğer ki bu olay Shanks tarafından planlanmış birşey ise Shanks’in hükümeti yıkmak için böyle bir plan yaptığı sonucuna ulaşabiliriz.

Shanks ise bilindiği üzere Garling gibi Figarland ailesinin bir üyesi.Garling ise Kutsal Şövalyeleri’nin lideri.

Garling bilindiği üzere Mjosgard’ı öldürerek bir şekilde Tenryuubito’ları korumuş oldu.Eğer ki Garling “Pislikleri koruyan bir kişi koruduğu pislikten daha aşağılıktır” sözünü kendi için söylüyorsa Tenryuubito’lardan nefret ettiği aşikardır.

Hatta Gomu Gomu no Mi’nin hangi hükümet gemisinde olduğunu Garling, Shanks’e söylemiş bile olabilir.

Bu durumda Shanks dışarıdan, Garling de içeriden hükümeti yıkmaya mı çalışıyor acep?

Veya ileride Kutsal Şövalyeler, Garling önderliğinde Tenryuubito’lara ve Im’e ihanet eder mi?

Ne alaka demeyin.Benim aklım karıştı
 
Son düzenleme:
Bu onun kutsal ejder olma ihtimalini yükseltir. Öbür türlü hem bir krallığın kralı olup hem kutsal ejder olmak mantıksız geliyordu.
Tanrı vadisinin eski yani gerçek kralıdır.Yukarı çıkmıştır sonra.Dresrosa’da daha önce Donquixote ailesinin olması gibi.Garling kutsal ejderdir yoksa oraya adımını bile atamazdı.
 
İhtimali yükseltmek? Adam zaten kutsal ejder.
Şimdi eskiden tanrı vadisinin kralıymış diye tanıtılıyor. 20 krallıktan sadece bir tanesi kutsal topraklar dışında o da nefertari hanedanlığı. Bu bilgi bize kalanının hala kutsal topraklarda olduğunu gösterir. Ee şimdi figarland ailesine de kutsal ejder dersek niye kutsal topraklar dışında bir adanın yönetiminde olsun. Ama öğreniyoruz ki aslında garling kral değilmiş ben ona istinaden söyledim. Ben zaten figarland ailesini kutasl ejderler olduğunu düşünüyordum.
 
Tanrı vadisinin eski yani gerçek kralıdır.Yukarı çıkmıştır sonra.Dresrosa’da daha önce Donquixote ailesinin olması gibi.Garling kutsal ejderdir yoksa oraya adımını bile atamazdı.
Bence de böyle. 800 yıl önce hükümdarları olabilirler. Ama tanrı vadisi olayı sırasında Garling'in kral olduğunu sanmıyorum.
 
Bu sayfaya bakacak olursak Im'in, Gorosei'ye Vegapunk'un ismini verdiğini düşünüyorum.Çünkü Gorosei'lerin yaptığı ilk iş Vegapunk'u öldürmek istemeleri oldu.Ki Satürn'ün, Vegapunk'u yok etmek için Egghead'a yola çıktığını düşünürsek çokta yanlış bir varyasım olmaz.Luffy'nin Egghead'da olması ise şanstan başka birşey değil.

Im'in, Gorosei'ye ilk isim olarak Vegapunk'u vermesi de oldukça garip...Mesela Im neden Luffy veya Karasakal'ın ismini değil de Vegapunk'un ismini verdi acaba?

 
Açıkçası Amirallerin dayanıklılığına bağlı bir durum bu dediğin, adam akıllı yorum yapabileceğimiz tek Amiral de Sakazuki oluyor bu durumda. Diğer Amiraller dayaniklilik bazinda Sakazuki ile aynı kulvarda çıkarsa, her ne kadar hazırlıksız olurlarsa olsunlar bu duruma düşmemeleri gerekiyor. Sen de haklı olabilirsin, Amiralleri biraz daha detaylı görmemiz gerekiyor. Bence her halükarda Imu KK üzeri bir seviyede olacak.
Imu'nun kendisi yapay Nika Nika meyvesi yemiş bir Seraphim bile olabilir. 800 yıl önce o zamanki İmu bir şekilde Nika meyvesi olan Seraphimini yaptırmış olabilir.
 
Garpın Kuzan ile dövüşü dışında hiç bir şey merak uyandırmıyor bende . En heyecanlı yerde atladı geçti herif .
Kuzan Garp'ın hızına tepki bile veremedi. Bunun üzerine Garp Kuzan'ı ağzından tuttuğu gibi yere çarptı. Bu saldırıdan kurtulduğunu varsaysak bile arada büyük güç farkı var. Basit bir sahne değildi. Aynı ligde olmadıklarını gösteren bir sahneydi. Garp oradaki herkesi oraya gömer. Bu nedenle savaşın bir önemi yok ama hikaye açısından ne olacak o merak uyandırıcı. Bir dış müdahale gelmezse Garp ve ekibi oradan güvenle ayrılır.
 
Şu vegapunk in bulduğu ana ateş sizce nasıl bir şeydir. Bana göre bir enerji kaynağı olduğu kesin. Hala enerji aramaya devam ettiği için hiç sürdürülebilir birşey değil. Bir güç deposu gibi bir seydir büyük ihtimal. Bir kere kullanınca enerjisi bitmese bir kaç kere daha kullanımı görülürdü. Dünya hukumetini dahada kötü gostermek için oda Bu ateşi beslemek veya güçlendirmek için bence kölelerin kendisini kullandiracak gibi hissediyorum. köleleri ve yakalanmış korsanları yakıp güç elde edip tekrar kullanırlar 50 60 bölüm sonra.
 
Garpın Kuzan ile dövüşü dışında hiç bir şey merak uyandırmıyor bende . En heyecanlı yerde atladı geçti herif .
Orada kuzani toprağa gömerek daha güçlü olduğunu gösterdi. Orada sadece kuzan tek başına garpa denkse Garp orada niye gitti niye genç denizcileri götürdü ölmeleri için mi ? Ben garpin götürdüğü denzicilerin karasakalin tümen komutanlarina denk olduğunu sanmiyorum. Garp orada ana güç olarak tek gidince (sengoku vs yok) 1 vs diğerleri yapacak. Oradan hayatta kalacağına bir gıdım bile inancım yok. Beyaz sakal gibi bir amaç için geldi. Amacını başarıp arkadakilerin kaçmasını sağlayıp 1 vs 10 civarı adamla savaşıp ölecek.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık