Sana kötü haberlerim varBu hafta bölüm var mı?
Bunu biliyordum da biraz daha sonra olacak sanıyordum.Sana kötü haberlerim var
4 Haftalık ara var.
ateş olarak zaten sabo var, bunu geliştirip şöyle yap, karanlık tanrılar vs aydınlık tanrılar.Aklıma bir fikir geldi.
İMu ve Kadimleri golge olarak gördük. Bunlar büyük ihtimal gölge güçleri olan gölge yaratıkları gibi şeyler çıkacak.
Teach ise karanlık.
Luffy ise Sun God. Kesinlikle ateş ile ilgili gücü çıkacak. Hem gölge hem karabliga karşı.
Burada olay gölge mi yoksa karanlık mi asıl düşman olacak o. Teach'in misyonu ne olacak göreceğiz merak ediyorum.
Luffy e yetmez bunlar, neymiş bu beş ya da altı tane haki açması lazımAklıma bir fikir geldi.
İMu ve Kadimleri golge olarak gördük. Bunlar büyük ihtimal gölge güçleri olan gölge yaratıkları gibi şeyler çıkacak.
Teach ise karanlık.
Luffy ise Sun God. Kesinlikle ateş ile ilgili gücü çıkacak. Hem gölge hem karabliga karşı.
Burada olay gölge mi yoksa karanlık mi asıl düşman olacak o. Teach'in misyonu ne olacak göreceğiz merak ediyorum.
Garp elinde kılıç tutan kimseyi yenemez.
Garling için Farklı bir çeviride tanrı vadisi kahramanı gibi bir anlam çıktığı yazıyor .
muhtemelen kutsal ejderler için kahraman:d
Garp reis bunu fena yamultur , hakkını yedirmeyiz
Garp, kılıcı kürdan niyetine, yediği kılıç ustalarının kalıntılarını çıkarmak için kullanır .Garp elinde kılıç tutan kimseyi yenemez.