İsim ver isim!
Seriye her gün yeni birisi ekleniyor.
İsim ver isim!
Görmediğimiz biri olur diyorsun yani olursa...Seriye her gün yeni birisi ekleniyor.
Biliyorum. Twitter'a atılan resimlerde ortak payda bu olduğu için attım. Attıklarım arasında mesela Robin'de bacak bacak üstüne atmış.Herkes bacak bacak üstüne oturabilir,Oda'nın genelde kullandığı bir çizim tarzı bu.
Croco amiraldir mi demişler?Crocodile'ın patlatacağı yorumlar gelmiş yine, bunların da zamanı gelecek...
Her gün gazete okuyup Mihawk'a küfrediyor çaycı ve palyaçoyla ne işin var senin diye. Madem ortak olmaya çok hevesliydin niye zamanında bana gelmedin diyor.Tüylü zincir yükseliyor, zincirlerin nerede olduğu belli değil, çıta o kadar yükseldi.
Öyle deseler patlamazlardı.Croco amiraldir mi demişler?
Tüylü zincir tayfasının kendi kendilerini kandıran avuntuları yazılmaya başlamış yine. Gerçeklerin ağırlığı sonrası sizin halinize gel de gülme.Her gün gazete okuyup Mihawk'a küfrediyor çaycı ve palyaçoyla ne işin var senin diye. Madem ortak olmaya çok hevesliydin niye zamanında bana gelmedin diyor.
Dof, mapus damında Simon Adebisi gibi geziyordur. Kimse bir şey yapamaz.Mapushane de yediği dayak öğünü sayısı yükseliyordur bir daha kontrol et sen.
Manga hiç öyle demiyor ama doğru ya sen zaten okumuyordun mangayı... :SDof, mapus damında Simon Adebisi gibi geziyordur. Kimse bir şey yapamaz.
Dragon'un konuştuğu yerlere bakıp geçiyorum.Manga hiç öyle demiyor ama doğru ya sen zaten okumuyordun mangayı... :S
Ona da eksi yazıyor sürekli kazandığın savaş yok.Dragon'un konuştuğu yerlere bakıp geçiyorum.