Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086: Beş Kadim Gezegen

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 71.7%
  • Orta

    Kullanılan: 46 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 14 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğerlerini bilmem ama Garling'ten en az amiral seviyesi bekliyorum. Sonuçta bu adam Tanrı Vadisi olayında büyük bir rol üstlenmiş gibi görünüyor (özellikle Rocks'ın adamlarından en az biriyle dövüştüğünü düşünüyorum). Ha tabi denilebilir ki bu adamın Tanrı Vadisinde yer almış olması onun Rocks'ın adamlarından biriyle dövüştüğünü göstermez fakat o zaman da ada krallığından kutsal ejderleri bile yargılayabilecek bir seviyeye erişemezdi bence. Elbette Tanrı Vadisinde neler yaşandığını bilmediğimiz için söylediklerim sadece bir olasılıktan ibaret fakat bana göre gerçekleşme ihtimali epey yüksek.
 
Charlos ve babası 10 tane eş alıyor en güzel kadınlarla evleniyor ama ortaya çıkan sonuç sümüklü Charlos :D Serinin patladığı asıl yer burası kayıp yüzyılı kehaneti falan boşver.Genetik bilimine göre Charlos'un sarışın ve yağız bir delikanlı olması gerekiyordu.:hhh:
En güzel kadınlarla evlendiği nerede geçiyor? Köle diye aldıklarını diyorsan, o zaman soyluluk mu kalır? Sümüklü Charlos gibiler birbirleriyle evleniyorlar işte.
 
Garling konusunda kafamı karıştıran şey Tanrı Vadisi olayında oranın kralı ise nasıl kutsal diyarda bulunan birine dönüştü? Kutsal diyarda bulunan kutsal ejderler 20 krallığın soyundan gelenler ki bunlar 800 yıl önce buraya kendi krallıklarını bırakıp geldiler. Garling Tanrı vadisi olayında orada bulunmuş ve güncel kralıymış bu adam kutsal ejderlerden farklı olarak krallığı bırakmamış Dof gibi yada bu olaydan sonra mı kutsal diyara çıktı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık