İkisinin de tam adı bilinmiyordu.Ona bakarsak Law’da da ve Dragon’da da “.D” var.Özellikle Dragon’un posterinin olmaması benim dikkatimi çok çekmişti zamanında.
İkisinin de tam adı bilinmiyordu.Ona bakarsak Law’da da ve Dragon’da da “.D” var.Özellikle Dragon’un posterinin olmaması benim dikkatimi çok çekmişti zamanında.
Yaş nasıl tutacakSpoiler'ı okuyunca her şey çok farklıydı ama bölümü okuyunca çok net. Im Lili'ymiş. Daha açık anlatamazmış yani. Acaba nereye bağlayacak bu olayı.
Ve düşündüğüm gibi, Im kadınmış
Adamlar 800 yıllık Nika’yı biliyorlar.Dragon’un ismini mi bilemeyecekler?İkisinin de tam adı bilinmiyordu.
Luffy, Nika oldu. Teach'in de aileden gelen farklı bir misyonu olmalı. Nika varken Devrimci Ordu önemsiz bir ayrıntı Im için.Im’in elinde Luffy ve Teach’in posterinin olması bence bunların “.D” olmaları değil.
Ona bakarsak Law’da da ve Dragon’da da “.D” var.Özellikle Dragon’un posterinin olmaması benim dikkatimi çok çekmişti zamanında.
Hem hükümetin en büyük düşmanı hem de bir “.D” olan Dragon’a ait posterin Im’in elinde olması gerekirdi diğer türlü.
Bakalım neye bağlanacak bu olay.Bir tahminim var benim tabiki…
Ben onu şöyle düşünüyorum.Nasıl ki Luffy’nin meyvesi bir tanrının ismini barındırıyorsa Karasakal’ın meyvesi de tıpkı Luffy’nin ki gibi bir tanrının ismini barındırıyor.Luffy, Nika oldu. Teach'in de aileden gelen farklı bir misyonu olmalı. Nika varken Devrimci Ordu önemsiz bir ayrıntı Im için.
Shirahoshi de vardı içlerinde, o da Antik Silah. Net olan veriler;Ben onu şöyle düşünüyorum.Nasıl ki Luffy’nin meyvesi bir tanrının ismini barındırıyorsa Karasakal’ın meyvesi de tıpkı Luffy’nin ki gibi bir tanrının ismini barındırıyor.
Biri beyazı(iyiliği), diğeri de karanlığı(kötülüğü) temsil eden iki Tanrı meyvesi senin anlayacağın.
Im de bu tanrıların doğal düşmanı olan bir karakter.Hem Luffy’e hem de Karasakal’a bu yüzden bu kadar önlem almak istiyor.Im’in elinde posterleri de bu yüzden vardı.
Bakalım.Hep birlikte göreceğiz.
19 silah var çünkü tahta oturan kılıcını koymamış da diyebiliriz.Veya Imu Lili'dir. Ama ilk ihtimal daha kuvvetli. Çünkü boş taht önünde 19 silah olduğuna özellikle vurgu yapılmış
Bunun Liliden kaynaklı olduğu anlaşılıyor sanırım üstün körü okudum bölümü. Ama o ihtimal de var o zaman da ikinci ihtimal yani Lili = Imu olabilir19 silah var çünkü tahta oturan kılıcını koymamış da diyebiliriz.