Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1084: Bir Kutsal Ejder'e Suikast Girişimi

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 58.3%
  • Orta

    Kullanılan: 55 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 28 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutsal şövalyeler tam olarak nasıl dahil olucak merak ediyorum.
bence şimdi onlar isyan eden diğer ülkelerin peşindelerdir haberlere çıkarlar yada devrimcilerle olan savşta epic bi giriş yaparlar.
umarım lily İM çıkmaz bence cobra boşuna ölmüş olur öyle olursa ve 800 yıldır nasıl yaşıyor diye bidaha açıklaması gerekir boşa laf kalabalığı
 
Dünya hükümetini kuran 20 krallığın Im’den haberi olduğunu sanmıyorum.Yani Tenryuubito’lar kendilerinden üst bir statüde olan Im diye birisini muhtemelen bilmiyorlar.

Her bir krallık eşit statüde olduklarını düşündükleri için Im’in varlığı bu krallıklar bir için tehdit.Diğer bir ifadeyle Im’in varlığı bu 20 krallık tarafından bilinseydi herbir krallık Im’in konumuna sahip olabilmek isteyecek ve hatta Im’i öldürmeye çalışacaklardı.

Gorosei’ler, bu 20 krallığı Im’den haberdar etmemiş demek ki.Yoksa Dünya Hükümeti’de iç savaş çıkardı.Her bir krallık Im’in koltuğuna oturmak için türlü türlü düzenbazlık yapar, hükümet içinde kaotik ortam oluşurdu.

Efsanevi boş odada bunun en önemli kanıtı bence.Im hiçkimseye gözükmek istemiyor.Çünkü gözükürse 20 krallık, Im’in koltuğu için mücadeleye girmek isteyecekti.
 
bölümün adı bir kutsal ejdere suikast olsa iyi şıkkına abanırdım da girişim diyorsa kesinlikle ölmemiştir charlos isimli it.
 
19 kılıç olması 1 inin kılıcı yok oda Lili'nin. Burdan birinin tahtı ele geçirdiğini onunda Lili olduğunu başka bir aile yerine kardeşini ülkenin kralı yaptığını çıkardım. İm ya Lili yada onun soyundan gelen birisi. Kadın olması Lili olma ihtimalini artırıyor. Eğer Lili ise zaman yada sonsuz gençlikle alakalı bir meyve yemiş diye düşünüyorum aksi halde 800 yıl bu karı ne yaptıda ölmedi diye düşünmeden edemem 💩
 
İm'in,Lili'nin kardeşi çıkma olasılığı yüksek kendisi ayrıca antik silah Uranüs olacak gibi. Dof'un hikayesine benzer bir hikaye çıkacak bence konunun arkasında ama bu mevzular çokta önemli değil seri için. Bizim ilgilendiğmiz D.'lerin olayı ve kayıp yüzyılda ne olduğu bilgi verirmiş gibi yapmış Soda ama elde var 0.
 
İm:Lili...(tahta oturur), o mektupta haydi lili lili lili lili lili yar haydi lili lilii yar şarkısı yazılıydı ve bana aitti kimin yorumladığını zaten herkes biliyor ama benim yazdığım duyulursa hükümetin bir ağırlığı kalmaz tüm korsanlar,devrimciler hatta bazı denizciler bile beni boş tahttan indirirler, benimle her gün alay ederler,bu tahta kılıç yerine başka şeyler koyarak gönderme yaparlar(bknz renly dirilten taht) bu yüzden bunu bilen kimse hayatta kalamaz,kalmamalı şimdi anladın mı cobra kral.
Cobra:Vay anasını bu kadarını ben bile hayal edemezdim salla d'yi,kayıp yüzyılı vs bunu öğrendikten sonra zaten hayatta kalmak isteyen kim, son bir arzum var yalnız.
Im:Nedir kral cobra?
Cobra:Sakın bu olanları hasır şapka ekibinden sanji duymasın 2 sene zaten yeterince çekti bunu kaldıramaz.
Im:Merak etme hasır tayfadan ilk önce onu hallediceğiz zaten o yüzden o konulara oda gelemeden ölmüş olur.
Cobra:Tamam ben okeyim o zaman öldürün sıkıldım zaten kraliçe yok,harem yok,bişey gördüğümüz yok en son gördüğüm namininkiydi heralde nerdeyse o an burun fışkırmasından ölüyodum olmadı oda olmadı hakkım sana helal değil böyle kral mı olur ******* shicisi,hükümeti derken bir yüzümüz gülmedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık