İm:Lili...(tahta oturur), o mektupta haydi lili lili lili lili lili yar haydi lili lilii yar şarkısı yazılıydı ve bana aitti kimin yorumladığını zaten herkes biliyor ama benim yazdığım duyulursa hükümetin bir ağırlığı kalmaz tüm korsanlar,devrimciler hatta bazı denizciler bile beni boş tahttan indirirler, benimle her gün alay ederler,bu tahta kılıç yerine başka şeyler koyarak gönderme yaparlar(bknz renly dirilten taht) bu yüzden bunu bilen kimse hayatta kalamaz,kalmamalı şimdi anladın mı cobra kral.
Cobra:Vay anasını bu kadarını ben bile hayal edemezdim salla d'yi,kayıp yüzyılı vs bunu öğrendikten sonra zaten hayatta kalmak isteyen kim, son bir arzum var yalnız.
Im:Nedir kral cobra?
Cobra:Sakın bu olanları hasır şapka ekibinden sanji duymasın 2 sene zaten yeterince çekti bunu kaldıramaz.
Im:Merak etme hasır tayfadan ilk önce onu hallediceğiz zaten o yüzden o konulara oda gelemeden ölmüş olur.
Cobra:Tamam ben okeyim o zaman öldürün sıkıldım zaten kraliçe yok,harem yok,bişey gördüğümüz yok en son gördüğüm namininkiydi heralde nerdeyse o an burun fışkırmasından ölüyodum olmadı oda olmadı hakkım sana helal değil böyle kral mı olur ******* shicisi,hükümeti derken bir yüzümüz gülmedi.