Doffy biat etmiş mi hocam?
Eski aşıklar kavuşmuş deniyor, biat durumu olmayabilir.
Doffy biat etmiş mi hocam?
Birkaç bölüm bile sürmedi. Sakazuki'yi sünnet ederlermis yemin ediyorum. Hiçbir şey yapamaz bunlara.Bunu Nika'ya bırakın
toki' Wano doğumlu birisi. hatta tam adı amatsuki tokiArkadaşlar, bir teorim var. ACABA TOKİ (Oden'in eşi- kayıp yüzyılda yaşamış olan kadın-), 1084'te bahsedilen LILI olabilir mi?? Arkadaşlar, bu konudaki düşünceleriniz nedir? IMU ile evlenmemek için ve İmu'nun hemen ölümünü görmek için Wano'nun dış dünyaya açılacağı zamana ve Wano'dayken İmu'nun kendisini takip edemeyeceğini düşündüğü için sürekli Wano'ya gitmeye çalışıyor olup Oden ile o şekilde karşılaşmış olabilir mi? YANİ TOKİ=LILI ??
önce wapolu alsınlar hahaha böyle erken yazarsanız böyle olur.Birkaç bölüm bile sürmedi. Sakazuki'yi sünnet ederlermis yemin ediyorum. Hiçbir şey yapamaz bunlara.
Goroseileri sanmıyorumBence Im ve Gorosei’ler kayıp yüzyıl olarak adlandırdığımız o dönemden beridir var olan karakterler.
Kutsal ejder olduklarını düşünmeme rağmen işe yaramaz Tenryuubito’lar içinden seçildiklerini hiç düşünmüyorum.Ohara’lı bile olabilirler.
Im bence Antik Krallık ile olan savaşta bu beş kişiyi kullandı.Sonrasındaysa bu kişileri Gorosei rütbesi ile ödüllendirdi.Yani önceden Im’in askerleriydi bunlar.Dediğim gibi Ohara’lı olduklarını düşünüyorum.