Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1084: Bir Kutsal Ejder'e Suikast Girişimi

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 58.3%
  • Orta

    Kullanılan: 55 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 28 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala Mihawk - Imu bağlantısını merak ediyorum. O gözler sıradan insan gözleri değil, aşırı bariz bir yazar göndermesi var. Ya kan bağı ya da herkesin sahip olamayacağı türden bir göz tekniği.
 
Son Sahnede 5 Elder Imu sama derken , Imu degil Lily mi demek istedi acaba ??

Dragon drill cok tatli oturdu bu arada sabah sabah icimin yaglari eridi , bu arada gercekten ölmüş olabilir o saldırı Prime Chinjao saldirisina denk falandir buz kutlesi parcalayan.
 
Lili'nin Dünya Hükümeti kurulurken güven oylaması sonrası kayboluşu, kutsal olmayışı ve adının Alabasta tarihinden silinişi çok tuhaf. Bence de İm Lili ve hanedanının kutsal olmamasının sebebi varisinin olmasını istememesi. Dünyanın zirvesindeyken kendi soyundan birinin orada bulunması doğal olarak taht rekabeti oluşturacaktı. Kutsal olmayı reddetmesinin sebebi öncelikle kendini tahtta gizlemek ve hanedan içi olası taht kavgasını engellemekti. Zaten sistemi kurmayı akıl eden kendisiydi. Diğer kutsal damacanaları zevk-ü sefaya yönlendirip onları tahttan uzak tuttu. Tüm dünya kutsal damacanaları otorite bildi. Mektupta D isminden detaylı bahsettiğini de sanmıyorum. Onlara dikkat et falan yazmıştır üstü kapalı. Merak cezbetmesi bundan ötürüdür.
 
Savaşı 20 krallık icinde bitiriyor, ayrılma yok, kazandıktan sonra diğerleriyle yukarı çıkmayı kabul etmiyor, hain diyorlar. Öncesinde Antiklerin muttefi olmasından dolayı bence yukarı çıkmadı ve sonra da öldürüldü :)
Yukarda değil, Alabasta'da değil; o zaman Amazon Lily muhabbetleri doğru olabilir.

Bizimkilerin Alabasta'yı kurtarmadığı senaryoda; Alabasta ve Hükümet arasında benzerlikler bulabiliriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık