Coby bir tane demir topu ezip parçalayamıyor kumbara gibi taşıyo
Sakazuki, kızı ve Koby'den oluşan bir spin off manga varmış zaten dergide yayınlanan. Oradaki kız aynen Hibari tip olarak. Sakazuki'nin kızı olması kesin gibi bir şey.Bu arada Hibari, Saka'nın kızı çıkacak gibi. @Montana @ch3rlo @sensey @II. Invictus Saka, Aokiji'yi fena yakmış. Acısı hala geçmemiş gibi...
Yok Davaro PizarroClaudio Pizarro.
Aokiji ne yapıyor la ? Kafayı mı yemiş bu adam xDGarp'ta bir şeyler yapıyor o yüzden yok galiba.
Evlatlık falandır. Sakadan öyle kız çıkmaz.Ulan Hibari'ye tutuldum demiştim geçen bölüm Saka'nın kızı çıktı.
Sinan Engin hala mı ya inanamıyorum videosu diyorum.Garp çok güçlü olduğu için Kuzan’ı yenmedi yalnız.Kuzan tereddüt ettiği için Garp’a yenildi.
Bu ikisi çok farklı kavramlar.
Bazıları Garp çok güçlü bu yüzden Kuzan’ı yenmiş diyorlar da.Olay öyle olmamış.Kuzan tereddüt etmese belki de Garp şuanda çok zor bir durumda kalmıştı.
Direkt kesin attığın spin offta Cobye yanık. Mangada da Cobyi seviyor. O zaman Kuzan baya ezik yahu. Sakazuki, Garpa emanet ettiği için kafası rahattır ama. Az daha savaşta öldürüyordu Cobyi şimdi damadı olacakSakazuki, kızı ve Koby'den oluşan bir spin off manga varmış zaten dergide yayınlanan. Oradaki kız aynen Hibari tip olarak. Sakazuki'nin kızı olması kesin gibi bir şey.
https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/xuog96