Çıkarıp bacağını gösteriyor millete , sıyırmış kafayı .Belli adamın psikoloji sıkıntılı o dayak sonrası.
Sakazuki dövdü mü psikolojik etki bırakıyor bir diğer örneği Luffy
Çıkarıp bacağını gösteriyor millete , sıyırmış kafayı .Belli adamın psikoloji sıkıntılı o dayak sonrası.
Böyle düşük zorluk olmaz suratı temiz dağılmış. Çok zorlanmasa da basit bir dövüş olmadığı da barizBB sağlam duruyor ya bence o kan izi ilk ataktan kalma. Düşük zorluk yemiş.
İlk atakta suratı o hale geldi zaten 1063’de. Şimdi dpremle denizaltını patlatıyor, gülüyor falan. Law varlık gösterdiyse bile düşük zorluk yemiş yani.Böyle düşük zorluk olmaz suratı temiz dağılmış. Çok zorlanmasa da basit bir dövüş olmadığı da bariz
Bu saatten önce de savunmuyordun zaten reisBu saatten sonra ben karasakal felan savunmam gebersin koca göbekli aygır.
Çok zorlayamadığı aşikar. Chopper sayesinde hayatı kurtuldu dedim zaten hehe tek yemiş falan demedik.Law'a sallayan boşluğa sıkar bu bölüm. BB'yi getirdiği hal ortada. Adamı da dehşetül vahşet çıktı. Gerisi anca tatava olur
Ulan Hibari'ye tutuldum demiştim geçen bölüm Saka'nın kızı çıktı.Bu arada Hibari, Saka'nın kızı çıkacak gibi. @Montana @ch3rlo @sensey @II. Invictus Saka, Aokiji'yi fena yakmış. Acısı hala geçmemiş gibi...
Bende ki gözlem hakisi karasakalda ki tüm hakilerden üstün çıktı bir şey biliyormuşum ki övmüyormuşum bir rahatladım aferim bana.Bu saatten önce de savunmuyordun zaten reis
Garp'ta bir şeyler yapıyor o yüzden yok galiba.@Whitebear D gün senin günün reis senin adam şov yapıyor sen nerdesin