Bepo>karasakal.
Yemin ediyorum bu oda gerizekalı
Yemin ediyorum bu oda gerizekalı
Law'a değil bepoya yazar galibiyet o kadar saldırı yaptı law böyle etki oluşmadı yanın'da sağ kol diye Korsanlar Kralı gezdiriyormuş meğerse Law.Law sağlam olsa Bepo sürpriz faktörüyle Teach'e tek atabilirmiş. Yavrusunu koruyan anne ayı misali saldırmış
Diğeri Van Augur mu, tam Usopp'un rakibi anasını satayım.Law: Oyun istiyor abisi.
Ee Garp diyoruz, Batıya yaslamış reis.Amerikan Güreşi mi yapiyor Garp ? Chokeslam çekmiş bildiğimiz.
Bu arada Hibari, Saka'nın kızı çıkacak gibi. @Montana @ch3rlo @sensey @II. Invictus Saka, Aokiji'yi fena yakmış. Acısı hala geçmemiş gibi...Kuzan savunmasız Hibari'yi dondurmuş her zaman kirli oynuyordu zaten. #AdamDeğilsinKuzan
Belli adamın psikoloji sıkıntılı o dayak sonrası.Bu arada Hibari, Saka'nın kızı çıkacak gibi. @Montana @ch3rlo @sensey @II. Invictus Saka, Aokiji'yi fena yakmış. Acısı hala geçmemiş gibi...
Evet reis patlamışım.Güzel patlamışım yalnız.Bi patlama sesi duydum ben de.
Bu da sana cevabım olsun.Adam tereddüt ettiği için Garp üstün gelmiş.Senin bahsettiğin gibi Garp çok güçlü olduğu için değil.Garp: "Tereddüt zayıflığı da beraberinde getirir!! "Mavi Delik!!" (Kanji anlamı: Denizin Dibine Batış!)
Garp, Kuzan'ı kavradıktan sonra onu tutup yere vuruyor, bunun etkisiyle yer yarılıyor ve Kuzan yarıktan düşmeye başlıyor.