Ya bırak. Boş çekiyorsunuz anca. Zoro'da keçi ilacı kullandı.Bepo yalnız Sulongu Chopper sayesinde açıyor. O yüzden kabul et D. Oralet Law çok şanslı adam. Chopperın hapı olmasa hapı yemişti
Ya bırak. Boş çekiyorsunuz anca. Zoro'da keçi ilacı kullandı.Bepo yalnız Sulongu Chopper sayesinde açıyor. O yüzden kabul et D. Oralet Law çok şanslı adam. Chopperın hapı olmasa hapı yemişti
Avalo Pizarro. Ben de anlamadım bu Teachin komutanlar sadece tek yiyor. Hancockta iki tanesini teklemişti.Aokiji Sanji’nin geledekteki rakibini de teklemiş kaşla göz arası. Ada adam, ismini unuttum.
O değil de Garp çok güçlü be abiBepo Garp ve Kuzan’ın olduğu bölümün tüm spot ışıklarını çalmış resmen. Serinin yeni efsanesi hayırlı olsun.
Shanksın göz yarası gibi kalıcı iz bırakmış mıdır. Sızlar durur o yara artık .İyi ki sadece bir pençe atıp serbest bıraktı yoksa canını alırdı Karasakalın oracıkta.
Sağlam üretici Chopper'e + yazar oyuncak ayıdan Volibear çıkarmış.Ya bırak. Boş çekiyorsunuz anca. Zoro'da keçi ilacı kullandı.
Tek atmalarını beklemiyorum öyle bir hataya düşmem ama gözünü sevdiğim rüzgara can veriyorlar darbe almadan düşüyorlar bunları ne diye topladı ki impeldown dan hoş karasakal onlardan beter. Beponun büyüklüğü görünce ölü taklidi yapayım gider belki demiş ama yememiş numarayı Bepo.Avalo Pizarro. Ben de anlamadım bu Teachin komutanlar sadece tek yiyor. Hancockta iki tanesini teklemişti.
Yok haklısın isyanda. Takılıyorum ben sadece.Fanlık yapabilecek bir durum mu var şu durumda fanlık yapan kör topal sağırdır. Bepo karasakalı top gibi sektirmiş ben neyi savunacam Karasakal>çöp bidonu mu diyecem ondan bile şüpheliyim artık.
Zoro ilaç kullanınca çok mantıklı falan mı dedim ? Şimdi neden oraya zıpladın ne alaka ? Chopper sayesinde kurtuldular işte durum bundan ibaret. Ben sinirlenmeden kaç gün Kid savundum sen daha şimdiden geriliyorsun :SYa bırak. Boş çekiyorsunuz anca. Zoro'da keçi ilacı kullandı.