Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volibear Bepo reise bak sen. Şov yapmış . Ezikleyenler utanır mı , sanmam :oleyo2:

Karasakal ile Luffy aynı emin oldum. İkisi de avanak Yonkou yahu. Shanks - Kaido orada olsa o Bepo o hareketleri yapamazdı.

Garp sanki zor duruma düşecek gibi duruyor. Kuzan ile vs devam ediyor, üstüne de Shiryu gelir. Sağ kol olarak da kendisini çizmişti zaten. Amiral gücünde çıkarsa . 2 amiral + tayfa üyeleriyle savaşacak. Tayfa üyelerini Sword ekibi tutsa da 2 Amiral seviyesi adamı burda tutup adadan ayrılırsa benim için yeterlidir. Dede haliyle bunları yapan adama da bir zahmet saygı duyun. O yaşlı Wb Garp'tan gençken kan kusuyor, serum müptezeli olmuştu. Herkesin hakkını vermek gerekiyor, doğruya doğru. Ölmeyip kaçacaktır diye düşünüyorum. WB gibi siz gidin bunları bana bırakın demez umarım.

Bizimkilerin adasına gelen Karasakal gemisin de de herhalde Karasakal çıkacak. Bu kadar olay yaşanmışken, gazete manşetleri dış sesin bu adada 1 gün içinde dünyayı sarsacak olaylar yaşanacak demesi boşuna değil. Bayağı olaylı bir arc olacak. Umarım şu sacma Lucci vs Luffy gibi sahneler çizmez de şu güzelim arcı batırmaz. Arc şampiyonlar gibi olacak karasakal da gelirse. Daha ne olsun.
 
Bu arada oda iyi kurgulamis lawin kaybını. Savaş başlamadan önce bahsediyor. Bütün tayfası meyve kullanıcısı olduğundan. Tayfanin en büyük zayıflığıni kullanıp kaciriliyor. Tek bir sorun var bütün denizi yüzerek mi kacicaklar. Sonuçta karasakalin keskin nişancısı hem isinlaniyor hemde gözlem hakisi çok yüksek. Nasıl kacabilicek gorecez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık