Bepo yalnız Sulongu Chopper sayesinde açıyor. O yüzden kabul et D. Oralet Law çok şanslı adam. Chopperın hapı olmasa hapı yemiştiNe saçmasınız ya. Bepo tayfasına ait bilin istedim. Killerin yapamadığını yapıyor. @Tommy Vercetti Saçma olmayın.
Birde çıkarıp göstermiş bacağını .Kuzan'ın ayağı kopmuş galiba.
- Kuzan: Sakazuki acımadı koparttı ayağımı...
- Teach: Size okulda öğretmediler mi, bu denizlerde Sakazuki gördün mü kaçacaksın!!!
Vince Carter smacı gelmiş Garp'tan ne diyorsun? Yumruk yok he, bu arada Kuzan'ı ocaktan atıyoruz tamamen korsan bu tırrek.Kuzan'ın ayağı kopmuş galiba.
- Kuzan: Sakazuki acımadı koparttı ayağımı...
- Teach: Size okulda öğretmediler mi, bu denizlerde Sakazuki gördün mü kaçacaksın!!!
Şuan kıskançlıktan patlıyorlar. Beyinleri yandı saçmalıyorlar.Chopper'a şükretsin, yancı law falan diyorsunuz da Law kaç kere Luffy'nin hayatını ve de tayfayı kurtardı ben sayamadım. MF'ye Law gelmese seri bitmişti.
O yüzden boş yapmayın agalar. Law adamın açık açık müttefiği zaten, birlik halindeler taa Punk Hazard'dan beri.
Kidd gibi ben kimseyle birlik değilim deyip triplere girmiyor adam. Zaten işbirlikçi olmayı direkt kendi kabul ediyor.
Kid korsanları da neymiş Bepo>Karasakal yonkoluğu hak eden de Bepodur. Law ancak sağ koldur.Zoro’nun aniden kalkıp Kuma’ya shishi sonson atmasından beri böyle etkileyici bir sağ kol şovu gelmemişti. Bu onu da aştı. Bepo>Kid Korsanları
Reis tam Osmanlı tokadı atmış. Oda'nın bunu bir Türk filminde görmüş olması muhtemel.Vince Carter smacı gelmiş Garp'tan ne diyorsun? Yumruk yok he, bu arada Kuzan'ı ocaktan atıyoruz tamamen korsan bu tırrek.