Smoker 19 Nis 2023 #1,171 Dünyanın en güçlü dört korsanından biri sayılıyorsun ve şundan dayak yiyorsun. Ben olsam korsanlığı bırakırdım. Gizli İçerik
Dünyanın en güçlü dört korsanından biri sayılıyorsun ve şundan dayak yiyorsun. Ben olsam korsanlığı bırakırdım. Gizli İçerik
Tyr 19 Nis 2023 #1,172 Beponun muhtemelen büyük vefa borcu var Lawa , bu yüzden kaptanlığı elinin tersiyle itip yardımcı kaptan olmayı kabul etmiş . Gerçek bir dost .
Beponun muhtemelen büyük vefa borcu var Lawa , bu yüzden kaptanlığı elinin tersiyle itip yardımcı kaptan olmayı kabul etmiş . Gerçek bir dost .
Dattebayo..! 19 Nis 2023 #1,173 Bepo Enel'in gemiye atlayıp dolunayı yakın çekim görse galaksi falan yemeye başlar
William cutting 19 Nis 2023 #1,174 Erkan_12 zamanında Mihawk'a ettiği lafların acısını yaşıyor. Vista yapsa bunu sıkıntı olmazdı, Choper ve Bepo'ya yenildi adam.
Erkan_12 zamanında Mihawk'a ettiği lafların acısını yaşıyor. Vista yapsa bunu sıkıntı olmazdı, Choper ve Bepo'ya yenildi adam.
Trafalgar Law 19 Nis 2023 #1,175 Büyük Komutan Sakazuki dedi ki: O değil de yine yancılık sayesinde hayatı kurtuldu Genişletmek için tıkla ... Ne saçmasınız ya. Bepo tayfasına ait bilin istedim. Killerin yapamadığını yapıyor. @Tommy Vercetti Saçma olmayın.
Büyük Komutan Sakazuki dedi ki: O değil de yine yancılık sayesinde hayatı kurtuldu Genişletmek için tıkla ... Ne saçmasınız ya. Bepo tayfasına ait bilin istedim. Killerin yapamadığını yapıyor. @Tommy Vercetti Saçma olmayın.
ch3rlo 19 Nis 2023 #1,176 Bundan yıllar sonra Tiç, Law ile sake içerken, "o adamın bıraktığı yara hala sızlıyor" gibi cümleler kuracak.
Bundan yıllar sonra Tiç, Law ile sake içerken, "o adamın bıraktığı yara hala sızlıyor" gibi cümleler kuracak.
MD. Teach 19 Nis 2023 #1,177 Ben bu utançla yaşayamam kapatır giderim hesabı yine yüzümüzü kara çıkarttı bu koca göbekli salak.
Tommy Vercetti 19 Nis 2023 #1,178 Bundan sonra Law'a artık oralet Law diyoruz... @Büyük Komutan Sakazuki
Tyr 19 Nis 2023 #1,179 Ulan çatıya niye çıkmadın Bepo Kaido dövüşünde ? Niye yani , sırf Kaidoyu Luffye yedirecek diye hakkını yedi adamın E.Oda .
Ulan çatıya niye çıkmadın Bepo Kaido dövüşünde ? Niye yani , sırf Kaidoyu Luffye yedirecek diye hakkını yedi adamın E.Oda .
sensey 19 Nis 2023 #1,180 Kuzan'ın ayağı kopmuş galiba. - Kuzan: Sakazuki acımadı koparttı ayağımı... - Teach: Size okulda öğretmediler mi, bu denizlerde Sakazuki gördün mü kaçacaksın!!!
Kuzan'ın ayağı kopmuş galiba. - Kuzan: Sakazuki acımadı koparttı ayağımı... - Teach: Size okulda öğretmediler mi, bu denizlerde Sakazuki gördün mü kaçacaksın!!!