@Trafalgar Law
Luffy'e yedirsinler bakalım bir tane, Zoan oldu sonuçta. G6.Chopper Le cola ayısını bile adam etmiş. Sadece bandaj sarıyor diyenler utanır mı bilmem.
+Sını alcaksa alsın o. Boş yancı muhabbeti yapmasınlar.Sağlam üretici Chopper'e + yazar oyuncak ayıdan Volibear çıkarmış.
Bepo Lawa olan saygısından bu durumda . Dövüşü lehine bitirebilirdi ama Lawın egosuna yenik düştü ve dayak yemeyi seçti aksi halde Lawın imajı zedelenecekti . Çok kral dost Bepo .Law sağlam olsa Bepo sürpriz faktörüyle Teach'e tek atabilirmiş. Yavrusunu koruyan anne ayı misali saldırmış
Severek çektiğim ilk ve tek ceza.@Trafalgar Law
Law'a sallayan boşluğa sıkar bu bölüm. BB'yi getirdiği hal ortada. Adamı da dehşetül vahşet çıktı. Gerisi anca tatava olurZoro ilaç kullanınca çok mantıklı falan mı dedim ? Şimdi neden oraya zıpladın ne alaka ? Chopper sayesinde kurtuldular işte durum bundan ibaret. Ben sinirlenmeden kaç gün Kid savundum sen daha şimdiden geriliyorsun :S
BB sağlam duruyor ya bence o kan izi ilk ataktan kalma. Düşük zorluk yemiş.Law'a sallayan boşluğa sıkar bu bölüm. BB'yi getirdiği hal ortada. Adamı da dehşetül vahşet çıktı. Gerisi anca tatava olur
Amerikan Güreşi mi yapiyor Garp ? Chokeslam çekmiş bildiğimiz.Vince Carter smacı gelmiş Garp'tan ne diyorsun? Yumruk yok he, bu arada Kuzan'ı ocaktan atıyoruz tamamen korsan bu tırrek.