Yahu gülerek çöp poşeti gibi fırlatmış işte sanki ölümüne kombo yapıyor. Hala daha eğitiyor eski öğrencisiniGarp çok güçlü olduğu için Kuzan’ı yenmedi yalnız.Kuzan tereddüt ettiği için Garp’a yenildi.
Bu ikisi çok farklı kavramlar.
Bazıları Garp çok güçlü bu yüzden Kuzan’ı yenmiş diyorlar da.Olay öyle olmamış.Kuzan tereddüt etmese belki de Garp şuanda çok zor bir durumda kalmıştı.
Bepo'yu görünce hafıza gitmiştir bunlarda okuma yazmaya bile fişlerden başlarlar artıkResimlerde anlaşılır diyordum da ne oldu şimdi. Poneleri aldı mı almadı mı kimse bir şey dememiş. Ponelerde kaldıysa ne gülerim
Poneler suya düşmüş bepo onları da alıp gitmiş.Resimlerde anlaşılır diyordum da ne oldu şimdi. Poneleri aldı mı almadı mı kimse bir şey dememiş. Ponelerde kaldıysa ne gülerim
Aokiji Sanji’nin geledekteki rakibini de teklemiş kaşla göz arası. Ada adam, ismini unuttum.
Demek Kuzan her tereddüt ettiği rakibi karşısında Dünyanın çekirdeğine git gel yapıyor. Ben de Garp çok güçlü sanmıştım yanılmışımBu da sana cevabım olsun.Adam tereddüt ettiği için Garp üstün gelmiş.Senin bahsettiğin gibi Garp çok güçlü olduğu için değil.
Yoksa dedeyi uğurlarmış Kuzan.